In atelierul Dr. Carl Gustav Jung

de danizvernariu

LOVEUNDERWILL

Title :LOVE UNDER WILL / Fiveblueapples Alchemic Workshop

Photoshop CS 5.1 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013 Aoteaora (NZL)

Fiveblueapples publications © 1996

 …

De Samhain

Suntem azi doar spate in camera patrata in care exista un cerc. Din diverse motive restul atelierului s-a scuzat. Incepuse “criza economica mondiala” si odata cu ea o parte din ritualuriile ce tin de semnele de pe cer.

Se lasa tacerea si meditam pentru a ne “aseza” privind flacara lumanarilor aprinse.

Dupa un timp le spun ca sesiunea este dizolvata si inchisa pentru starea negativa a tuturor in care realmente ne gasim. Pentru a echilibra cumva acest fapt negativ deshid o sticla de absinth si cer cuiva sa perpare pentru toti in mod ritualic cate um pahar.

Continuam sa meditam, fiecare la ale lui pana ce …licoarea verde este preparata si servita in pahare ca long-drink.

Propun sa il sarbatorim pe Osho , nu stiu daca este ziua lui si prea putina importanta are aceasta acum, aici.

Inchinam si spunem : FOC pentru Osho!

Title : Fiveblueapples Alchemic Workshop Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013 Fiveblueapples publications © 1996

Title : Fiveblueapples Alchemic Workshop
Photoshop CS 5.1by : danIzvernariu ©2011 ʘ 6012

Fiveblueapples publications © 1996

Se lasa o noua tacere, nu stiim ce sa  ne spunem si poate ca nici nu este necesar sa ne spunem ceva, sesiuniile alchimice ritualice contin multa tacere si o imensa framantare interioara.

Nina pe atunci aprendice rupe tacerea si intreaba:

– Maestre cum se face ca stiim atatea dar niciunul din noi nu este bogat ? Cum se face ca nu suntem?

Recunosc ca intrebarea ei ma pune pe doua randuri.

O privesc si descopar in ochii ei ca intrebarea nu este nici aroganta si nici “samanta de vorba”. Cineva face o miscare oarecare fapt ce face ca de pe o lada sa cada un bec ars, uitat. Becul cade cu zgomot. Cer sa imi fie adus si cand il primesc ma adresez Ninei:

– Priveste un fact interesant ce se petrece in umanitate in Sec. XXI, beneficiem de tehnica ultramoderna insa cum totul se bazeaza pe energie , energia o obtinem in mod arhaic consumand fosili. Este corect?
Nina: – Da dar nu vad legatura.

Title : The Tree of Life Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013 Fiveblueapples publications © 1996

Title : The Tree of Life
Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013

Fiveblueapples publications © 1996

Continui ideia cu o intrebare:
– Stiti voi ca TESLA a dovedit ca acest penibil bec ar putea sa ofere lumina si in conditii in care nu sunt necesare fire cu scop de conductori? Stiti ca egiptenii foloseau tubul fluorescent ce poarta numele zeului Neon in tunelele intunecate stramte si fara prea mult aer pentru a picta? Ei bine, TESLA a reinventat ce deja a fost si a existat pe acest pamant adus de alte civilizatii net superioare noua  si cu toate acestea nu a avut suportul nimanui pana azi ca sa promoveze si sa revolutioneze ceva ce azi in Sec XXI ne face sa fiim in urma cu cel putin 100 ani si din aceasta cauza.
Ma intorc cartre Nina si o intreb:
– Nina realizezi ca “descoperirea” lui Tesla ar fi revolutionat lumea?

Aceasta inca confuza imi confirma.

– Atunci , Nina, te intreb dece a fost necesar ca Tesla sa moara ca un paria al societatii refuzand si marele premiu si preferand camera simpla a unui motel oarecare si pentru ce nici azi adevarul lui stiintific nu este aplicat?

Se lasa o tacere absolut profunda.

Cineva dintre cei prezenti ii spune Ninei:
– Sacrificiul in numele unui adevar ce este un principiu este ultima noastra incercare. Daca iti este teama de aceasta mai bine lasa aceasta cale acum, aici.

-Cati oameni de stiinta cunosti tu Nina, care au murit bogati material? Procentul lor de oameni bogati este procentul tau ca reusita prin ce stii si in ce ai fost initiata daca practici corect pentru a deveni bogata.

Title : V.I.T.R.I.O.L Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013 Fiveblueapples publications © 1996

Title : V.I.T.R.I.O.L
Photoshop CS 3 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011Portugal Lx.

Fiveblueapples publications © 1996

Omul doreste sa fie bogat pentru un singur motiv ce in fapt este exagerat privit, un singur motiv din trei motive reale ce stau la baza fericirii:

– sa ai un loc ferit de interperii
– sa manaci la timp si variat
– sa fi acceptat si sa stii sa accepti

Locul ferit de interperii devine o paranoica ideie despre spatiu privat pana ce acesta la randul ei devine o butaforie inutila de lucruri de care te inconjori si pe care le obtii cu greu platind… poate doar cineva care a trecut realmente prin moarte clinica iti poate spune cat de tampiti suntem alergand dupa …nimic.

Omul este un penibil in sinea lui, prin orice face consuma, indiferent,ce face consuma , distruge, modifica fara ratiune, uitand ca nu este etern si ca intro zi natura ii va raspunde pe masura.

Anunțuri