A fi sau a nu fi …altceva

de danizvernariu

 

Title :The Moonchild Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011 Pt. Lx

Title :Me/The Moonchild

Photoshop CS 3 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011 Pt. Lx

In unele cazuri ceeace este , este, insa nu este ceeace crezi, in alte cazuri ceeace este nu ar putea fi altceva oricat ai crede asta!

 

Suntem la o ceremonie absolut speciala alchimica (nu masonica!) . In aceste cazuri libertatea este cumva conditionata de regula stabilita de atelier adica acea ordine in haos pentru a ne intelege si a da sens a ceeace facem in acelas ritm, in directie focalizata.

Atelierele alchimice nu sunt obediente decat daca situatia o cere, am explicat mai sus in ce mod.

Totusi si noi avem gradele si o anumita uniforma , unii sunt medievali, altii pur si simplu sunt moderni, Five Blue Apples este un atelier bazat pe principiile alchimice antic egiptene APA/FOC. Astfel intreaga noastra tinuta este egipteana la inaltele ceremonii, in rest suntem niste oameni cu aparenta normala, absolut normala.

Dupa final, iesim cu totii la terasa casei in care ne aflam . Europeni, americani si cativa invitati chiar din Africa. Toti purtam imbracamintea cu lux de amanunte a egiptenului antic. Doamnele fascineaza cel mai mult, machiajul este valabil pentru toti m/f pentru ca acesta protejeaza ochiul de razele solare, dar femeiile sunt cele mai elegante.

Imi trece prin cap sa ma fotografiez , nu am facut niciodata o fotografie imbracat ritualic. Zis si facut. Apoi continui in aberatia imaginatiei, imi desfac mitra si o pozitionez altfel pe cap astfel incat din egiptean ajung sa fiu un autentic evreu sau arab.

Title : Illumination Photoshop CS 3 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011 Pt. Lx

Title :Me/ Illumination
Photoshop CS 3 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011 Pt. Lx

In imaginea “Illuminarea”, lumea (constatat statistic dupa ani de la publicarea imaginii!) crede ca joc rolul lui Isus. Unii considera blasfemie, altii considera haios, altii admira. Este normal numai ca exista aici doar un singur adevar ce demonstreaza ca nu tot ce vezi si este.

Imaginea in cauza nu il reprezinta pe Isus!

Imaginea in cauza este cea a neofitului initiat. Urmareste semnele: personajul priveste in sus spre stanga (pe Calea Inimii- Calea Mainii Stangi; mana stanga este ascunsa precum Marele Mister iar cea dreapta o sustine (vezi lob stnag si drept intelegere in psihologie) , deci nu este vorba de religie crestina) , lumina este clair obscure si bate inspre mov semn ca aceasta iluminare se petrece in lumina Luceafarului in zorii diminetii, personajul face un anume semn cu mana dreapta ce in orice caz nu este binecuvantarea ci simbolul intelepciunii , colierul de sfere nu este tipic pentru un evreu si cu atat mai putin pentru un crestin…prin urmare cine este personajul iti raspunzi tu.

Lumea este grabita, din aceasta cauza este si ignoranta si superficiala iar in situatia de-a decide este absolut tampa si periculoasa.

In fap fiecare poate sa creada ce vrea atat cat ii permite limitarea insa chiar si asa anumite lucruri nu isi schimba sensul si atunci se petrece acel fenomen “magic” in care la una te gandesti alta ti se intampla… nimic nu este la intamplare, asta trebuie sa inveti mai intai precum nu tot ce pare si este si nu tot ce ar putea fi este in „realitate”din ceeace ti se prezinta.

Anunțuri