takeoff

de danizvernariu

Title : Takeoff Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2011 ʘ 6012

 

Title : Takeoff
Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2011 ʘ 6012

„Ca sa te inalti, trebuie sa te debarasezi de sacii de nisip” imi spune Maestra mea in anii `93-`94 dupa initiere si mai adauga: „totul incepe cu o curatenie profunda in sertare…” – asa incepe orice legenda personala in alchimie, orice tratament psiho si orice relatoriu minoritar despre ce si cum in viata ta.

Asist la un rasarit de soare special si ma gandesc asa: ” toata lumea umbla dupa iluminare ca dupa ceva ce aduce daruri materiale pentru ca spera la miracole. Toata lumea se orienteaza dupa lumina , cand e noapte in general lumea doarme, iar daca nu doarme, doarme.”

Viata se desfasoara cel mai cert intre doua puncte distncte dar care dupa cum pare au ceva in comun : misterul dinainte si cel de dupa.

Intre (A) si (B) este filmul vietii insa oricare ar fi acesta, viata nu se altereaza ca principiu iar eternitatea ramane un mister.

Daca totul se bazeaza pe principii fizice (electro-) chimice, electromagnetice inseamna ca orice poate fi transformat in orice de vreme ce totul este energie. Alchimistii deja stiau acest lucru inca din antichitate.

Cum ai putea sa „zbori” pentru a te „inalta” cand toate iti sunt impotriva?

Cel mai simplu raspuns este sa observi principiul navelor aeriene prin care aceastea decoleaza sau aterireaza sau dece nu al pasarilor. A merge in acest caz impotriva vantului (nu citez zicala populara cu ce sa nu faci impotriva vantului)  este echivalentul unui consum imens de energie, concentrare si focalizare asupra punctului unde vrei sa ajungi.

Exista o tehnica aici si un anume unghi de 15º a flapsului sub care trebuie sa ai putina rabdare ca nava sa decoleze. De regula aici apar exagerariile si accidentele de zbor, oamenii mai exagereaza sau nu se concentreaza ca uneori vantul isi schimba directia si ajustatul flapsului in acest caz daca este intarziata este de regula fatal.

Am invatat ca a lupta cu forta ce ti se opune prin tehnica si nu barbar face sa rezulte efectul scontat ba chiar sa ajute la scopul final in ciuda aparentelor. Secretul aici e sa stii cum sa folosesti puterea si energia care este opusa si lucreaza impotriva.

Acum doi ani am probat din plin acest „takeoff” iar la ” 20 min” de la parasirea pistei am lansat:
Mayday!Tango Alfa Delta we`re going down!

Concluzia este ca… nu poti decola cu rezervorul la sfert. Asta trebuie sa invete toti daca nu stiu cum sa planeze.

Anunțuri