de danizvernariu

Am redus totul la aproape zero. Aproape zero absolut.

De cinci ani practic si numai teoretizez ca in cei 15 ce s-au scurs,  despartirea sufletului de spirit. Cand o aflii teoretic e una , asa ai dedus cumva teoretic ca existi, ca sa o practici e alta .

Title : Me / self portrait
Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013

Title : Me / self portrait  Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013 Este un fact greu pentru ca sufletul tinde sa urmareasca spiritul iar in dualitatea sufleteasca  versatilitatea e mare, este oscilanta minut de minut.

A desparti spiritul de suflet inseamna a sti in primul rand sa stapanesti impulsul si sa faci diferenta intre ce te cauta si ce te ataca pentru a sti cum sa reactionezi.

Zero absolut este un pas catre vid. In vid (esoteric) stau cele sapte perechi de aeoni + Sophia, daca nu te “prinzi” ce sunt acestia, golul-vid devine un fals sentiment de gol absolut si spun fals pentru ca practic notiunea de nimic nu exista, exista doar ce nu cunoastem si denumim ca “nimic”.

In golul fals se petrec de regula cele mai tragice framantari interioare si crize existentiale pentru ca la acest nivel nimic din ceeace cunosti nu mai este la fel, dar absolut nimic doar pentru ca constiinta ta a ajuns sa faca o conexiune extraordinara foarte aproape de quintessencia vietii.

Din acest punct maxim poti avea o viziune fara a o putea exprima in cuvinte despre lume , viata si sens. Nu o poti explica in cuvinte pentru ca , am spus, doar o percepi insa nu stii sa conchizi inca despre tot ce ai vazut, ai cunoscut. Imagineaza, ai fost crescut si educat in limitare, autodepasirea ti se datoreaza numai tie si muncii tale proprii. Nu ai in vocabular cuvinte sa descrii ce vezi in vid. Cei care te-au scolarizat nu au a aface cu aceasta experienta superioara , scoala iti arata si nu te invata mai nimic.

Title : Me / self portrait  Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013

Title : Me / self portrait
Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6013

A desparti sufletul de spirit este echivalentul constientizarii ca eu-l din interiorul meu sunt eu si ca unica legatura a mea cu exteriorul este prin senzori si ca acesti senzori nu sunt intamplator legati de constiinta. Este minima analiza prin care putem deduce existenta noastra, orientarea si viata in sine. Este modul prin care aflam ce sta dincolo de carcasa … .

Minimalismul a dorit si doreste sa restranga totul la zero amplificand insa sensuriile in interior; observa rationalismul aniilor 1900… totul simplu si impecabil, persoanele sunt cele care fac tot “hazul” prin complexitatea lor.

Anunțuri