sau…Frumoasa si bestia

de danizvernariu

Cel mai mare mister al tuturor timpurilor ce sta in constiinta colectiva nu este tocmai Divinul ci mai precis CE anume a aflat femeia primordiala de la “sarpe”. In diverse culte, credinte , religii acest subiect este discutat in mod hermetic … incalcit… ascuns… imagineaza, Eva femeia primordiala ce asculta niste soapte .

Ea nu stie mai nimic despre propria existenta, ea doar pur si simplu exista prin confirmarea lui Adam . Acest fapt este zguduitor pentru ca Eva si Adam sunt arhietipuriile existentei noastre ,pentru ca acestea au ceva legat de :matematica, matrice, cosmos …

Cineva imi spune asemanand situatia cu o copie genuinue a Windows , cand o instalezi are deja toate functiuniile activate, are toate folderele si sub folderele inregistrate in acea memorie gata pentru a fi utilizate. Platformele Windows, Mac… sunt o oglinda exacta a memoriei noastre pentru ca propria noastra memorie a creeat si ordonat aceste programe. Venus, este un alt arhietip, insa Venus este exact acelas lucru cu Eva.

Ce anume l-a determinat pe Zeus sa se transforme pentru a ajunge in colonul lui Venus , Zeus cu puteriile lui nelimitate, nu putem sti insa mai cert este ca Zeus a stiut ca Venus ascunde ceva legat de o putere anume a procreatiei, ca este o matrice si ca prin ea lumea exista.

Daca reusesti sa faci din orizontal un vertical (dar numai asa) vei intelege mai bine diferenta, asemanarea si ce au in comun: Dr. Carls Gustav Jung si Dr. Sigmund Freud, intelegand de aici ca excesul prin prostie sau necunoastere este cel patologic.

Secretul lui Venus…

Title :Secrets: Leda and Swan Photoshop CS 3 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011

 

Title :Secrets: Leda and Swan
Photoshop CS 3 by : danIzvernariu ©2010 ʘ 6011

…turns destructive impulses

into a constructive thing of beauty….

Anunțuri