Nici o profetie!

de danizvernariu

Title : 322Dan Izvernariu- portrait Illuminati

Photo by: danIzvernariu  2012

Doris Izvernariu
Photoshop CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014

 

Prea multa ILUMINARE orbeste!

Daca punem in context ratiune-iluminare-constiinta vom putea observa in experienta proprie aplicata ca “prea multa iluminare orbeste!” . Acest fact survine nu ca obiect al realitatiilor ci ca situatie in care ades …stim  insa nu avem capacitatea de-a face ceva si acest lucru nu numai ca doare obsesiv ci raneste si duce la sinuciderea intelectului.

Orice societate indiferent de secol sau milenim a avut si VA AVEA o stratificare sociala. Nu pentru ca “unii se vor gasi mai destepti ca altii” acestia sunt oportunistii si speculatii ce oricum nu stiu ca exista; vorbesc de oamenii ce au observat si au conchs corect asupra vietii.

Petre Tutea spunea extraordinar de bine : “ inteligent este pana si un caine lup politist, filosof este si Badea Ion din vf. Dealului ce a concluzionat corect asupra vietii, acum…intelept…este doar Sfantul”.

Totusi Sfiintii nu sunt decat o metafora. Unii din acestia totusi exista intre noi, in realitate si aflati in viata, este cineva ca sa observe aceasta?

In general vom intalni “sfinti” in lumea martirajului si acestia din cauza ca, constiinta s-a destupat sau s-a trezit in situatia in care a inceput sa existe un real dezechilibru intre material si spiritual.

Oamenii nu pot renunta la bani (material) banul din nefericire a ajuns mijloc de expresie si etichetare “ai foarte multi bani, esti ceva, nu ai esti nimic..”- fals! Daca realizezi ca in secunda doi oricare homless te poate impusca pentru doar…5 dollars.

Observa pana si Dalai Lama iti spune ” Nu banii sunt o problema ci utilizarea lor”.

Exista o frica fals inoculata marii majoritati. Marea majoritate o denumesc aici acea suma de entitati (indivizi) ce constiuie marea masa a omenirii ce abia se trezeste. Frica se refera la Noua Ordine Mondiala sau mai precis la noua viziune asupra vietii.

Ce inseamna noua viziune asupra vietii?

Multi vorbesc si mai rau, critica insa nu stiu despre ce vorbesc si ce anume critica… iata un aspect tot mai elocvent al laturii umane semidocte nu putin periculos.

Semidoctismul este mai rau ca analfabetismul pentru simplu fapt ca acesta are o impresie fara verificare reala a realitatii ; a fi semidoct este egal cu Inginerul, doctorul, Avocatul sau oricine ar fi care are o “pregatire” pe care numai el stie cum a reusit sa o ateste. Acest tip de oameni ii vom gasi ades azi in societate sub profesia psihologului ce este “standart”. Daca ii iei cartea din fata si ghidul il pui in situatia sa fie ineficient.

Eficienta lui…oricum… a fost si pana atunci fie la noroc fie la gresala ce o atribuie subiectului studiat (pacientul) precum preotul va spune : “ vina este a ta fica/fiul meu pentru ca nu crezi destul”.

Noua Ordine Modiala este un fact inevitabil azi. Toate cele care se desfasoara se desfasoara focalizat sub acest aspect.

Va intreb:

– Cat timp (I.e.) un islamic nu va intelege ce spune un crestin doar pentru a fi activ un mijloc de politica si neajuns?

– Cat timp o moneda va face concurenta ades neloiala altei monede despre care fact pricum stiim ca este doar virtual?

– Cat timp o religie va acuza alta religie de “malefic” atata timp cat toate religiile vorbesc despre Dragoste?

– Cat timp democratia va daiunui astfel incat la o problema nimeni nu poate raspunde ca persoana fizica?

– Cat timp te adrsezezi sistemului ce devine tot mai inuman si mai virtual?

– Cat timp responsabilitatiile sunt atribuite “masinii”- virtualului?

– Cat timp concurenta intre oameni va mai genera cocnurenta salbatica ades neloiala?

– Cat timp demografia va mai lua proportii doar pentru suprematia puterii pe Pamant in situatia in care resuresele sunt limitate?

– Cat timp speculatia politica si religioasa va mai ameti mintiile oamenilor?

– Cat timp va mai dura pentru ca , cultura sa respire recunoscand ca este universala si nu buricul pamantului?

– Cat timp ne mai trebuie sa realizam ca  educatia in fond este similara oriunde mergi si ca nimeni nu este mai “cu mot” ca altii?

– Cat timp va mai dura somnul in care oamenii vor recunoaste ca in sinea lor sunt nimic si trecatori, ca viata este trecatoare si ca aceasta poate fi traita altfel decat azi se procedeaza?

– Cat timp va mai trebui sa treaca pana ce omul va trezii constiinta si va renunta la impuls?

– Cat timp oamenii mai sunt preocupati de teritorii precum animalele dar considera ca sunt diferite de acestea?

– Cat timp vorbim si continuam sa vorbim libi diferite fara a ne putea face intelesi unii cu altii, cultiuri cu culturi, ….?

– Cat timp va mai dicta irationalul in societatea nostra moderna ca instrument al fricii, al plecarii capului al mijlocului de reducere la tacere?

– Cat timp lumea nu va intelege ca religiile sunt metafore inventate de cei care manipuleaza in interes al evolutiei dar ca aceasta forma este un program usor de compromis si de deturnat in interes propriu?

– Cat timp unii se vor mai imbogatii denaturand ambientul, punand in  pericol generatiile viitoare si servind ideii “dupa mine Potopul”?

Acestea sunt in mare ideiile polemica a ceeace voi numiti : Complotul sau conspiratia Illuminati! Toti vorbesc despre, nimeni nu face parte din… insa fiecare prin acest gest de a comenta si imagina un fact despre care nu se conoaste din pura ignoranta poate aduce un deserviciu umanitatii.

Este usor sa devi initiat, este si mai usor sa folosesti aceste norme ale realitatii in “contra natura” sau “fetisul contra fetisherului” pentru ca ades spun si sustin : “omul este o fiinta ce domina planeta insa constiinta lui este dezgustatoare ades prin egocentrism fact ce a dus la convingerea mea ca specia noastra este o specie ce consuma si distruge prin indiferent ce face… cu cat mai multi cu atat mai rau pentru Planeta, Natura si Viata.”Toate acestea pentru ca pur si simplu aflii „CUM” sau modul prin care trebuie sa evoluam nu sa distrugem.
O caramida spre exemplu poate fi o Piatra de cladit sau o arma, depinde de ce alegem sa fie!

Cand realizezi ca un consum este mai mare decat un fact ce ar putea garanta un echilibru, te mai gandesti daca poti face ceva pentru a stopa acest lucru si te osandesti la chin perpeetu atunci cand realizezi ca esti realmente IMPOTENT(-a) de a face ceva in schimb.

Tendinta lumii este catre o ratiune inumana, fara compasiune sau ades prin extreme, asa a fost, asa este , asa va fi…doar Natura de la sine mai poate regla acest lucru. Oamenii insa …nu.

A fi Iluminat inseamna a fi cu o constiinta treaza, nimic esoteric aici… nimic fantastic, totul dureros si frustrant.

 Sa intelegi si sa vrei sa aplici dar sa vezi ca pana si cei care sufera nu vor… pentru ca a vrea inseamna a fi treaz si nu adormit, pentru ca aceasta inseamna responsabilitate si implicare impartiala, pentru ca aceasta inseamna sa lupti nu sa renunti , pentru ca aceasta suntem noi in sine anoastra si in toatlitatea noastra… ignoarnti, ades impertinenti, prosti si cu pretentii exagerate privind viata.

Noua Ordine Mondiala, cred ca va incepe cu stangul… prin partea dreapta  si nu prin stanga cei care sunt inititati vor stii depre ce anume vorbesc aici.

Aceasta ordine va aduce idei noi insa noi perversiuni ce vor umbri concepte rationale pure privind : egalitatea, diferenta, libertatea, autolimitarea, ratiunea, inima,  s.a.m.d. .

Noi lucruri subtile se petrec in Orient,noi lucruri subtile se instaleaza fara ca sa fim deranjati din somnul dulce a Zorii Zilei , noi lucruri vor schimba fata lumii ce va fi “surpriza” pentru tine acela care dormi si nu realizezi ca:

“Somnul constiintei naste monstrii” desi… iata chiar TU citezi mereu aceasta , paradoxal pozitiei tale in sistem!

Reclame