„SSDD – Same Shit Different Day”

de danizvernariu

"SSDD - Same Shit Different Day"

„SSDD – Same Shit Different Day”

Photo by: danIzvernariu  2012

Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014

Zilele difera. Ce spun? Difera, chiar difera?

Intre doua apusuri de soare ce se schimba la nivel universal in raport cu noi…mai nimic. Doar noi ne schimbam pentru ca , “trecem”…

Doua lucruri nu pot fi identice insa asemanatoare ca sunt, este cert.

Am lansat o chestiune in FACEBOOK ce putini o obseva , de cateva zile bune , in fiecare zi , postez o anume expresie SSDD sau Same Shit Different Day .
Lumea este preocupata CU acest lucru si nu DE acesta.

Daca ar fi preocupata DE ACEST ASPECT ar ridica intrebari , ar contribui cu observatii personale, ar dovedi ca „s-a prins”  …insa lumea dorme si este in mare parte impertinenta cu propria existenta.

Vom observa astfel ca lumea cauta sa socializeze fara personalitate ci tocmai la imitatie si la influenta prin impuls. Cumva vazut de sus aceasta forma “de socializare” este exact ceeace noi suntem din perspectiva evolutiei lui Darwin.

Lumea este putin originala pentru ca putin se cunoaste pe sine insusi. Acest lucru nu este nici macar o mare problema daca nu ara aparea acea vizibila insingurare, mereu cu altii, mereu in directii nebanuite si mereu in superficialitate.

Acelas r*hat in fiecare zi diferita este un fact ce ne urmareste pe toti.

Unii (cea mai mare parte urmam docili trendul ideii) altii refuzam si intram in conflict cu :toti, toate si chiar cu noi insine.

Daca urmam , ne comportam ca habaucii si la final “factura” insumata sta in : nemultumire, plafonare, apatie.

Am adus in discutie mereu idei ce pun la indoiala modul de viata sau principiile traditionale de socializare aducand lumea in stare de confuzie mai ales atunci cand mai toti se asteptau ca EU sa lamuresc dece existam sa spunem…

Cine sunt EU ca sa stabilesc aceasta? Dar noi toti putem sa deducem DECE.

La toate aceste idei nu am gasit decat foarte rar alte idei tratate cumva serios intre picaturi si nu invers astfel incat un subiect ce ar fi putut fi solutionat cumva prin noi intelegeri si noi viziuni filosofice despre viata in situatia in care nimeni nu detine un adevar absolut ci doar o parte a lui …macar sa contribuie cumva rational si constient de importanta divulgarii “ce si cum gandesc” pentru o concluzie cumva cat mai apropiata de adevarul comun.

Lumea este preocupata de tot si de toate insa in special de nimic. Precum am putea spune ca lumii ii place sa priveasca in afara la altii nu pentru a invata ceva ci pentru a avea motiv de barfa sau sarcasm ades penibil.

De invatat , aproape nimic.

Gasesc astfel ca ideia de FACEBOOK nu este altceva decat o forma voalata de dating in care freudianul functioneaza prin etalare a intelectului…cand nu mai ai ce spune postezi un citat.

Problema in cauza nu ar fi aceasta ci faptul ca realiatiile de cele mai multe ori indica contrariul…observa, sa punem (i.e.) unii ma citeaza cand spun : “Fa tot ce doresti rau nimanui” pentru ca acest fapt pare (din necunoastere) o chestiune fashion, directa, cu personalitate ce indica un caracter diferit de marea majoritate. In realitate insa nu toate persoanele ce citeaza sau uzeaza acest logo ce in fapt apartine lui Aleister Crowley stiu la ce se refera si cu atat mai putin la CUM se foloseste in viata.

SSDD Photo by: danIzvernariu  2012  Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014

Cine a spus ca viata este o iluzie a spus un foarte mare adevar, iata doua tipuri ce contribuie la aceasta: cei care amagesc cu sau fara buna stiinta si cei care se amagesc …sperand la autentic.

In ultima instanta lumii ii place sa fie mintia, ii place sa fie periata cu neadevaruri, ii place sa citeze din etica si morala fara a sti sau fara a face practic, lumii ii place sa i se serveasca pe tava lucruri dulci si indoielnice, lumii ii place violenta si prin urmare scopul Arenei Romane nu a fost intamplator…pentru ca acolo se consumau deliberat energii negative prin macel, prin violenta prin selectie naturala.

Judeca, cine se regasea in arena ? Nu idiotii?

Consider astfel ca daca personalitatea individului este mai avansata ca educatia si cultura cele doua de la urma nu mai pot avea loc si prin urmare azi avem inca o coplesitoare mare majoritate ce traieste in ev mediu cu Ipod in mana.

Ca factor cumplit nu este sa traiesti aceste penibilitati zilnice ci sa constientizezi vazand cu ochiul liber si fara efort ca ele nu numai ca exista dar sunt la ordinea zilei si zi de zi si ca viata ta …trece, asta nemultumeste!

Anunțuri