Tantric : Ochii

de danizvernariu

 

 

EYES Wp

 

 

 

Title : Eyes

Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014

 

Cu 20 ani in urma invatam un lucru atat de simplu in initierea mea in Tantra. Sa stii sa privesti entitatea ce se ascunde in spatele ochiilor.

Spuneam anterior ca tantra nu este si nu se rezuma la un pur act sexual ci mai mult are o intreaga fillosofie privind respiratia, limbajul corporal, meditatia, ritmul si armonia, abstinenta chiar, un lucru nu putin placut insa de mare efect final.

In general noi barbatii avem o problema cumva psihica freudiana si tehnica naturala. Problema freudiana (orizontala) consta in faptul ca, practic barbatii sunt atrasi de bustul femeii ca urmare a amprentei copilariei (maternitatii) ce mai tarziu nu de putine ori acest fapt devine obsesie.
Glumeam in FACEBOOK cand am spus un adevar, o mare majoritate a masculinitatii atunci cand intalnesc o femeie cu care se intersecteaza cumva, nu au capacitatea sa-si aminteasca dupa dialog ce culoare au ochii ei , dar desigur au capacitatea sa spuna exact daca sutienul avea detalii de dantela sau nu.

Din aceasta perspectiva barbatii nu prea au capacitatea vizualizarii fara a misca pupila a unei imagini totale a femeii ce se afla in fata lor.

Un exercitiu interesant de aprofundat, recomadat pentru acasa este sa incerci sa faci dragoste cu partenerul privinndu-l doar in ochi si ramanand ancorat la simturi si stimuli.

Acest lucru facut cu succes si maxim de implicatie garanteaza o alat latura a sexualitatii mult mai aproape de acel sentiment pe care multi il denumim ca „dragoste” si despre care nu cunoastem mai nimic.

 

Anunțuri