Arcadia Project – G21 rezultate/ Romania

de danizvernariu

 

 

G21V1

Multumesc partenerului meu din US, pentru rabdare si participare la formarea ideilor si trasarea linilor de baza , pot spune, C. ai avut dreptate de la inceput! – Dan Izvernariu   NZL

Din Februarie 2013 (6013) am inceput un searching de persoane interesate de constituirea in afara Romaniei a unei societati reale si nu virtuale preocupata cu studiul si aplicatia noilor concepte de viata , noiilor viziuni despre viata relationata astfel : comunitate/spiritual/filosofie/liberalism/ noua era.

 

Reamintesc astfel ca aceasta societate nu face obiectul religios sau politic ci se refera doar la social, relatie interumana, proiecte avant garde si creearea unei comunitati reale autosustentabile  in Peninsula Iberica in urmatorii ani.

 

In ceece priveste Romania cat si o mare parte din romanii din Diaspora constatariile finale sunt urmatoarele:

Romanii in general nu sunt pregatiti sa adopte noi stiluri de viata, noi idei, noi viziuni si nu demonstreaza spirit creativ sau de echipa. Din aceasta perspectiva opinia formata este ca natiunea noastra la modul general sufera de autism din perspectiva sociabilitatii si de lipsa de deschidere fata de nou, as numi , reticenta accentuata de pesimism si chiar lipsa de preocupare pentru viitor.

 

Criteriile (acum publice) pe care s-a mers in selectionare au fost:
1. Persoane cultivate cu o minte deschisa capabile sa accepte sau sa ofere voluntar schimb de informatie si creativitate . Rezultatul : O mare parte a persoanelor sunt doar exaltate de nou insa nu dovedesc nici coerenta in ceeace doresc si nici perseverenta  sau un interes focalizat spre ceece

opteaza.

2. Cele mai multe persoane nu au un cuplu solid si garant. Acest aspect este important in acest proiect pentru ca doar cei care au reusit sa aibe un cuplu adevarat pot face media atat in filosofie cat si in aplicatii in viata ori contrariul faptului prezentat si conditionat spune ceva despre persoana care

aplica: ori nu este coapta, ori nu este genul de persoana capabila sa gestioneze o situatie fapt pentru care nu poate accede la o sesiune administrativa  (i.e.) in care trebuie sa fii just si impartial, uman si rational dispus sa judeci inaintea propriei decizii la vot.

 

3.  Aplicatia cauza/efect . Aceasta aplicatie intervine ca un fapt subtil in alegeri si decizii imprumutata din regulile nescrise ale esoterismului si cunoascuta sub aspectul : Prudenta. In nici unul din cazuri nu am gasit (la aplicanti) acel “ping-pong “ ce probeaza ca persoanele in cauza au decis tacit dorinta profunda de participare in : actiuni comune, proiecte, s.a.m.d. prin proba : contributie si initiativa.

 

In regulile esoterice maestrul nu pune intrebari neofitului (i.e.) ci invers, daca neofitul prin ceeace

intreaba nu dovedeste interes, este confuz si mai rau este greu de orientat spre propria-i dilema pentru a o percepe si a o solutiona singur , initierea lui nu poate avea loc. Pentru a intelege acest mecanism, voi face referire la exemplul pacient/ medic psihiatru si/sau psiholog care desi arata pacientului “cum” si “ce” se vede in rezultatele analizei (consultatiei) ,pacient care insa nu reuseste sa iasa din confuz si care desi a aflat starea de fapt nu poate sa o paraseasca; aspectul viciului in propria balacarie.

 

4. Ultimul aspect negativ pentru care nu am dat OK unor cereri a fost falsa identificare din perspectiva practicilor declarate insa fara corespondenta in realitate.

„Daca crezi ca esti Isus noi te credem dar atunci ..probeaza!”

 

La acest punct trebuie stiut ca unul din punctele grupului G21 este tocmai studiul occultismului insa acest lucru in Romania este confundat cu misticismul lucru cu care noi nu avem de –a face ba dimpotriva demontarea lui probata cumva stiintific (exoteric) . occultismul in viziunea noastra tine de toate acele fenomene fizice explicabile sau nu care functioneaza prin principii universale: magnetismul, electricitatea, chimicul, s.a.m.d. . Multe persoane cred ca preocupariile noastre stau in legatura cu misticul “black magic” sau misticul traditional religios. Va repet, este gresit! In aceasta societate este programata ideia : meditatiei si a ritualului (social) non religios.

In acest context noi nu suntem o religie cu missa de Duminica ci tocmai o grupare de oameni interesati de stiinta, spiritual (non dogmatic), de viata libera si eliberata de prejudecati, de schimbarea mentalismului privind viata, natura, relatia existentiala cu terti si cu tot ceece ne inconjoara.

 

Aceste date sunt bazate pe o suma de 280 aplicanti din Romania si inregistrati in banca de date statistica a Proiectului Arcadia din care am extras aceste concluzii ca o analiza a campaniei pentru Romania via FACEBOOK, Twitter, WordPress, Google+ .

 

Multi interesati, putini consecventi, multi in confuzie maxima, destui in situatia de.a nu putea proba propria cunoastere occulta, foarte multi exaltati si oportunisti, zero alesi.

Reclame