Kiaora! Versatilitatea vanatorii…

de danizvernariu

Fie ca acest post sa fie un exemplu serios pentru toti cei care se complac in itze, marlanii, barfe, conspiratii murdare, execrabil in general. Viata este atat de sensibila incat azi crezi ca esti Rege, insa esti in fapt un Rege mort.

Traim o viata in dualism , compusa din lucruri duale, opuse insa care seamana. In acest haos de valori (+) sau (-) totul fuctioneaza alternativ (~) si nu continuu; continua este doar “povestea” ce se naste sau continua din acest principiu, Acel „never ending story”.

DEAD MAN TRIGGER.

Dead man trigger– in traducere exacta in L. Romana inseamna : “tragaciul omului mort” ; aceasta expresie este rar utilizata in L. Romana fie pentru ca are alte moduri de-a fi exprimata , fie pentru ca se exprima in alta modalitate diferita insa cu acelas sens, scop si rezultat.

In armata aceasta expresie este echivalentul snipper-ului , adica a lunetistului profesionist care de la mare distanta si absolut discret iti urmarete tie activitatea tocmai in momentul in care TU crezi ca esti vanatorul. Tu urmaresti victima, care in fapt te atrage in capcana; capcana nu este alta decat o buna pozitie ce poti sa o ai atunci cand snipperul de la distanta iti va zbura creierii. Ai stiut acest aspect al vietii intr-un conflict? Daca nu, socoteste ca deja esti mort.

In justitie, aceasta expresie este echivalenta martorului nevazut; mai precis a persoanei (terta persoana neimplicata in nimic) care stie mai exact tot si in detaliu despre o marturie si care sta in discretie absoluta pentru cazul in care martorii acuzarii sau apararii dispar sau sunt eliminati in mod mafiot.

Acest martor are o singura misiune, sa cunoasca exact, sa continue sa observe si sa anihileze raul si radacina lui atunci cand momentul o cere. Interesant este ca si acest “martor” occult are la randul lui un alt martor astfel inact, daca se intampla ca cineva sa desconspire martorul occult, altcineva din oficiu care este la fel de implicat prin informatie va prelua sarcina automat de-a eradica raul cu tot riscul.

Exemplu:

In viata, eu am un prieten sau un frate (oricare ar fi acest “frate”) care stie exact situatia mea (exemplu) si care are o singura misiune, in ziua in care eu cad pentru ca sunt invins , va prelua de la sine putere toata actiunea astfel incat de la distanta si discret va opera in numele meu pentru un singur scop,…anihilarea raului si scoaterea la lumina a adevarului. Acest lucru este intalnit in : prietenii profunde, conjuratii, fratii occulte, conspiratii si chiar “mafia” in sine dar in acest caz utilizat in sensul distrugerii dovezilor.  Iata, o alta varianta a dualismului ce o traiim.

Chiar daca ar fi, sa spunem , ca eu am murit sau sunt atat de la pamant consumat de rau, in spatele meu altcineva va prelua sarcina anihilarii raului. Acel “altcineva” are o singura misiune ce este legata de propria constiinta , nobletea de-a servi unei cauze. Acea persoana ades devine un kamikaze , nu te poti opune pentru ca forta ce vine asupra ta este atat de eficace incat daca rateaza, va veni o alta pana ce vei fi anihilat.

Acest blog este dedicat cuiva special din Wellington la care tinem mult si la care ne gandim mult si care este abonatul meu in acest blog si care are o ocazie deosebita si unica sa invete ceva in viata.

Am vrea ca acesta sa stie ca tot ce s-a intamplat pana azi si tot ce va urma este un fact cat se poate de bine coordonat si nu la intamplare. Azi putin maine, mult si confuz ,poimaine brutal…

Profetie:

In 21 Decembrie 2013 voi fi la camasa alba scrobita, cu papion si tot dichisul sorbind un pahar cu fratia si reflectand un minut asupra ideii de : Fa ce vrei , RAU nimanui! Pentru a mai conchide inca odata ca viata este o jungla in care este bine sa stai in banca ta, sa iti vezi de ale tale, sa fi rational si cat se poate de uman pentru ca niciodata nu vei sti cat esti de puternic si cat de puternica poate fi represiunea asupra ta, cine este victima si cine este agresor.

O sa ma gandesc la tot ce stie trigger-ul meu, la faptul ca te compromiti furand din magazine, la momente intime ale tale cand sticla de whiskey este pe post de stimulent sexual, despre micile matarpazlacuri doar de tine stiute si povestite , nume importante, adrese, fapte, cei ce te acuza, cei care nu stiu inca dar ar putea sa afle si vor afla intelegand abia acum dece si cum … viata ta poate devenii in timp un rahat greu de suportat.

Sa va spun o chestie interesanta, marile conspiratii genuine nu vin cu furtuna mare azi…ci ele se comporta ca un cancer care zi de zi te macina si fata de care daca incerci sa iei masuri te vor determina sa te otravesti singur cu chimicale , sau mori de cancer sau otravit, ramane alegerea ta.

Care este totusi, morala acestu-i post? Am mai spus, viata poate fi frumoasa sau poti sa o transformi singur intro “merda” (rahat in latina) ; este mai bine sa iti vezi de ale tale si sa nu rascolesti mizerii pentru ca intro buna zi tot ce ai facut ti se va opune si va fi folosit impotriva ta.

Kiaora!

Anunțuri