♀ Doris Izvernariu FACEBOOK ☉ Solstitiul de Iarna 6014

de danizvernariu

FACEBOOK Profile & Cover photo set for  ♀ V E N U S -Event 21 Dec 2013

 Title : Winter Solstice 2013 (6014) Rebirth Of Venus FACEBOOK Profile & banner(cover) 2013 Model: Doris Izvernariu Photo by: danIzvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014 New Zealand Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress


Title : Winter Solstice 2013 (6014) Rebirth Of Venus
FACEBOOK Profile & banner(cover) 2013
Model: Doris Izvernariu
Photo by: danIzvernariu 2013
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014
New Zealand
Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Anul acesta Capa Rosie va fi imbracata de H.M.P. Nina Russell in cadrul Solstitiului de Iarna (Yule) sau Venus . Protocolul evenimentului din acest an va fi „just members” chiar si in Sesiunea Publica.

Am primit cu cateva luni in urma sarcina de-a organiza atelierul (spatiul) ce va gazdui asa cum se apreciaza cam 200 de persoane din intreaga lume .

Anul acesta am optat pentru ROSU/CREM si NEGRU si pentru a gasii materiale cu textura fina si luminoasa am facut in PsCss cate doua probe mostra pentru ca atunci cand vom face cumparaturiile sa nu existe divergente de cromatica in reflexii. Panoul pentru fotografiile individuale este negru si poarta insemnele Venus, Mercur si Curcea Templiera , cele trei in rosu inchis ca reflex a carpetei rosii.

Incep sa ma joc in photoshop si gasesc trecut ca ideie designul paginii lui Doris din Facebook asa ca profit de layerele ce vor fi utilizate ca proba mostra si le folosesc ca fundal la noiile imagini de profil si cover la profilul lui Do. .

Bannerul are o particularietate. In afara simboluriilor ce spun ceva despre atelierul alchimic si desigur masonerie sceneta „Ssshhhh!” aminteste de doua lucruri distincte:

Interpretarea sensului de „Cuvantul mi se opreste in gat” si „Secretul lui Venus ♀” indicat de altfel si prin semnul spadei  ( ♠ ) al gothicului si al decadentei  (fall) .

Inelul pe care il poarta este si el un simbol. „Perla” sau fructul si floarea in partu petale. Cele Cinci Perle sunt simbolul Anticului Atelier Alchimic FIVE BLUE APPLES si este un semn distinct pentru inaltele grade. Argintul reprezinta Luna sau feminitatea iar floarea in patru petale aminteste de Roza Vanturiilor (sau simbolul  ce de nota Ordinul Cardinal din interiorul atelerului , Cei 8 ), Piatra Lapis, Fazele Lunei, Anotimpuriile, Cele Patru stari ale femeii: virgina, matura, mama si infertila. Acest model exista doar in patru exemplare in lume a fost executat manual in Lisboa si este considerat simbol distinctiv.

Cocosul Negru desigur este un alt simbol distinctiv masonic.

La ce foloseste o astfel de tema? Raspunsul este unic, estetic si mesaj pentru terti in limbaj hermetic despre un eveniment  in mod public discret (sic! acum nu mai este cazul)

Reclame