NEW ZEALAND : Ma indoiesc de cuvintele lui JOHN KEY !

de danizvernariu

„I think for the most part people are proud of the bicultural foundation New Zealand is built on and the fact that we are a multicultural society.”
John Key

Traducere : „Cred ca o mare parte a oamenilor sunt mandrii de constructia fundatiei biculturale New Zealand  ce este construita de fapt pe o fundatie sociala multiculturala”

Title : KIAORA! Model : Dan Izvernariu Photo by: danIzvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014 New Zealand Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title : KIAORA!
Model : Dan Izvernariu
Photo by: danIzvernariu 2013
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014
New Zealand
Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

TRAGEDIA INSULELOR

Kiribati

Populatia 103.500 /2010

De cativa ani buni ,chiar si in ultimile mele posturi din acest blog de anul trecut am facut referiri la semanlul de alarma a tragediei mondiale ce urmeaza de pe urma dezastrului natural al schimbarii climaterice; fapt pus pe tapet anul trecut 2013 chiar in websiteul NASA la modul oficial. Fara dubii suntem in mare pericol!

Ce stim despre KIRIBATI? Ca este un arhipelag de insule in apropierea Australiei , ca face parte din Commonwealth of Nations, si ca este prima tara din lume ce schimba anul din perspectiva fusului orar.
Tragedia a inceput anul trecut in vara cand insulele au dat primele semne de scufundare datorita topirii ghetarului de la Polul Nord ce a ridicat considerabil cotele apelor oceanelor.
Cu patru ani in urma intro sesiune de mare importanta a Solstitiului de Vara am fost avertizati ca schimbari radicale si cruciale vor  incepe si vor fi in decurs de 5 ani. Unul din punctele nevralgice a fost discutat din perspectiva retragerii locuitoriilor de pe marginea coastelor europene spre interiorul continentului.
Asa a aparut si ideia lansata de mine anul trecut in Proiectul Arcadia.
La acea vreme, parea putin stranie afirmatia insa iata… nici un film de origine S.F. de acum 20 ani nu a scapat sa nu fie materializat azi in realitate ca o normalitate. Ce probeaza acest lucru? Ca tot ce a fost imaginatie in Filmul „Day after Tomorrow „poate incepe maine in realitate dupa toate semnele: cresterea apelor, topirea calotei nordice, ninsori abundente in Egypt , incalzirea zonelor unde normal iarna este frig si multe, multe alte semne ce spun: Ceva se intampla si se intampla rapid si fara echivoc!

Inceputul tragediei din filmul (2004) „Day After Tomorrow” este exact cum se prezinta situatia azi din perspectiva climaterica alterata; in fapt NASA si spune , apa sarata pierde in consistenta din cauza topirii ghetii si prin urmare curentii oceanici isi vor modifica cursul fapt ce va atrage o rapida posibila Era Glaciara.
Citeste mai multe in fereastra noua la acest link Nasa Website :  Arctic waters kept warming in 2013 .

Problema in cauza

Datorita cresterii apelor a aparut eroziunea coastelor continentale si inceputul scufundarii arhipelagurilor. In aceasta situatie se gaste Kiribati cu cele 103. 500 suflete care inca de anul trecut au inceput sa ceara ajutor pentru a fi evacuati si primiti in zone sigure.
Nici Australia si nici NewZealand nu s-au grabit nici sa raspunda si nici sa faca o miscare strategica in sensul masuriilor de urgenta ce se impun pentru salvarea acestor oameni.
Desigur acestia nu sunt ingineri, doctori sau electricieni (sic!) asa cum lista de prioritati prevede la Emmigration Aussi si NZ ; acesti oameni sunt simpli iar numarul lor oricum nu este atat de important raportat la teritoriul Australiei sau al NZL. Retineti NZL este de doua ori mai mare decat Romania si are o populatie de trei ori mai mica. Cu toate acestea NZL nu este interesata nici de cultura si nici de traditie iar din cat se pare (citeste The Telegraph website) LINK : 

Kiribati climate change refugee rejected by New Zealand

(Refugiatii datorita schimbariilor climaterice din Kiribati sunt refuzati de catre New Zealand)

In fapt nu putine scandaluri sunt intalnite la Emmigration NZL din perspectiva subiectivismului  si xenofobiei; Cu doi ani in urma un ofiter a declarat ” Nu mai vreau Romani in aceasta tara” fapt ce a ajuns ca scandal la TV si mediatizat pe net.

John Key spune bine „o mare parte a oamenilor” adica, cam 10% daca nu mai putin sunt mandrii ca in tara lor functioneaza multiculturalismul si pun pariu ca mai mult de jumatate din acest procent sunt amestecatura de chinezi, maõri si alte nationalitati care cauta cumva sa imbuneze optica despre viata alaturi de alte nationalitati in NZL.
Ca este multiculturala ca tara nu se datoreaza britanicilor ci tocmai indigenilor care la o adica au acceptat asimilarea.
Oricare ar fi, politica NZL si AUSSI fata de aceste suflete este fara urma de uman si umanism , rational si responsabil fata de semeni aflati in situatia vietiisau a mortii.
Dupa cate am aflat  singura tara care ar fi acceptat emigrarea incorpore ar fi fost o tara africana dar care a schimbat opinia datorita morti presedintelui ce a decis acceptul triburilor din Kiribati pe teritoriul tarii lui.

Am postat in acesta dimineata in pagina de grup privat a retelei sociale din Facebook – Freemasons Of The World unde sunt membru aceasta situatie citand Freemasonry New Zealand pentru a avea o explicatie complecta privind ideia:

Unde este umanismul in guvernul din New Zealand atunci cand acesta a decis ca acest oameni aflati in mare pericol pe viata si moarte au fost respinsi pentru a emigra in NZL?