Roman emigrant in New Zealand INFORMATIV

de danizvernariu

Title: ETAINE The South Cross of NZL Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2011ʘ 6012 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title: ETAINE
The South Cross of NZL
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2011ʘ 6012
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Pentru ca frecvent primesc mesaje si intrebari privind emigrarea in NZL , cateva idei in linii foarte mari in acest post, astfel:

Tot ceeace descriu in cele care urmeaza sunt experiente de viata care pot sa fie sau nu pot sa fie valabile pentru tine.

Oricare ar fi, aceste experiente sunt autentice si fac parte din protocolul rigid, fix si indiscutabil al Emmigration NZL.

Pentru informatii detailate consulta wesiteul Emigration NZL pentru actualizari.

Recomandat/Nerecomandat

  1. Daca ai avut o experienta anterioara de min. 10 ani intro tara Occidentala Europeana si ma refer la cei care au trait in marile metropole europene si care au fost deja integrati in societatea respectiva , experienta NZL NU ESTE RECOMANDABILA din cauza perspectiveleor care ofera.
  2. Daca ai aptitudini de artist sau designer Art nu recomand aceasta tara. Aici nu se pune accent decat pe practic comercial care oricum este mult in urma (conservatorism) fata de Europa.
  3. Daca crezi ca poti incerca la noroc proband aventura te sfatuiesc sa renunti! La noroc nimic nu functioneaza in sistemul NZL:
  4. Daca ajungi in NZL nu recomand comunitatiile romane ! Incearca sa contactezi autohtoni si/sau Mãori, dar atentie, integrarea ta va dura poate ani de zile si odata cu ea pretul si credibilitatea(importanta) ta in comunitate.
  5. Nu recomand NZL pentru aceia care au facut parte din crema societatii in europa sau au avut legaturi cu aceasta ( Nu fac referire la fitze si oameni parveniti ci la cultura si bohem).
  6. Recomand consulatia sincera si deschisa a biroului de avocati cu adresa de mai jos sau a ofiterilor de la emmigration fata de care va avertizez: deschidere, sinceritate si colaborare. In alte situatii va mintiti singuri!
  7. Orice act in functie de skill si aplicatie ce se aplica la emigrare (atentie: sub cinci ani full time in NZL nu se acorda rezidenta!) are un cost echivalent cu cca. 6000$ NZL din perspectiva actului avocatorial deschis ca intermediar intre avocat si Emmigration.
  8. Lista de prioritati a Emmigration NZL prevede Priority List (adica acele profesii care sunt prioritare) si Secound List (profesii “interesante”) La prima poti avea surpriza ca dupa o perioada de timp sa nu mai fi in atentia prioritara cazand pe secound list si astfel sa nu iti poti rezolva rezidenta. Sunt N cazuri in aceasta situatie.
  9. Nu te baza pe “lucrul la negru” nimeni nu isi asuma o astfel de raspundere . Pedepsele sunt pana la 100.000 NZL$ achitabil pe loc si/sau pierderea licentei a patronajului care niciodata nu va mai putea lucra in domeniu.
  10. Daca totusi te hotarasti ca vrei sa incerci NZL mai ai urmatoarele  avantaje:

Nimeni dar absolut nimeni nu te priveste subiectiv ca strain

Nimeni dar absolut nimeni nu are “ceva anume cu tine” din perspectiva intrarii in NZL ma refer la check in NZL Off. frontier.

Romanii nu au nevoie de VIZA TURIST in NZL decat la frontiera si nu de una prealabila ca in Aussi (Australia).

New Zealand este o tara simpla, cu oameni simpli in care nu se petrece acel “happening” cu care europenii sunt obisnuiti in Europa. In NZL ai varianta admirarii naturii si cateva (doar cateva locuri) locuri in care se petrece acea viata tipica europeana.

In NEW ZEALAND nu exista ideia de eleganta, totul este practic si pe cat posibil SPORT.

Recomand pentru informatia Dvs. detailata o convorbire la biroul avocatorial din Wellington pentru INFO EMMIGRATION.

Firma : Woods Fletcher Mail adress: Wood Fletcher & Associates Ltd Level 5 , 15 Bardon Street Wellington PO BOX 2027 , Wellington 6140 Phone: 04 499 8933 Fax : 04 499 8934 Email diana.bell@woodsfletcher.co.nz www.woodsfletcher.co.nz

 

MAI DETAILAT CA FULL SAMPLE IN PROFILUL MEU DIN FACEBOOK LA , LINK

Anunțuri