AMOR & MARIJUANA

de danizvernariu

chEvalet Ana Martinez de Ybarra & Dan Izvernariu Workshop Illustration & Post production PsCss by: Dan Izvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand, Españha (M ∴ B ∴)Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

chEvalet
Ana Martinez de Ybarra & Dan Izvernariu Workshop
Illustration & Post production PsCss by: Dan Izvernariu
©2014 ʘ 6014
New Zealand, Españha
(M ∴ B ∴)Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Lumea bohema a Wellingtonului (NZL) se mira, sincer se mira, cum se face ca am ales New Zealand cand aceasta tara pentru omul intelectual si mai ales ce apartine lumii artei, este o tara moarta. Mai in gluma mai in serios mi se spune : “ ai parasit Portugal pentru vagauna asta? Tocmai acum cand in Portugal si Españha , marijuana creste la liber in gradini?”
Nu consider serios argumentul pentru ca eu nu folosesc toxine dar ceva totusi ma pune pe ganduri cu privire la : limita, limitare… imaginatie, creatie.

Vinul Iberic are o caracteristica ca il bei in Portugalia sau ca il gusti in Spania, este atat de catifelat si dens si aromat incat pur si simplu nu te poti oprii din baut. In New Zealand au vinuri foarte bune foarte grele si aromate insa nu au acel… “non-stop”… si mai costa si enorm comparativ cu vinul similar iberic.
Ador tutunul greu, ciocolata amara si o buna companie .

Ana ma intreaba dupa un timp de discutii diverse, ce inteleg eu prin Amor.
Ii spun ca nu cred ca cineva poate sa spuna exact ce este amorul ca sentiment (originea exacta) insa acesta cu siguranta are multe intelesuri in functie de referinta.
Gustam un vin de 5 ani si o ciocolata absolut autentica. Daca la sfarsit adaugi o felie de mar de preferinta yonatan natural si nu genul supermarket … cazi in extaz (sic!) este cel mai fin si mai recomandat digestiv in timpul mesei.

Uneori marturisesc ca mirosul plantei marijuana in combinatie cu mirosul de tanin al vinului vechi imi da o senzatie de placut absolut. Gasesc aceasta combinatie de mirosuri ca un excelent afrodisiac.

Cred despre amor ca are doua especte unul ce tine de impuls si orgoliu si altul de chimic pur sexual ; amorul de mama, patrie si art sa spune e una, fata de pereche e cu totul alta. Nu cred in amorul pentru Divin pentru ca omul nu poate iubi decat prosteste ceva ce nu a vazut.
Ma mai intreaba ce parere am despre polyamor. Aici sunt putin confuz, sustin ca dragostea ca si viata este in perpeetua schimbare, progress insa nu pot sa ma decid daca as putea realmente iubi in masura egala o suma de femei in acelas timp. In timpi diferiti (varste diferite) cu siguranta cred ca as fi capabil pentru ca totul se transforma si se adapteaza la situatii astfel incat daca viata isi schimba mereu ambientul adaptarea vine de la sine.
Ma mai intreaba daca cred ca pot iubi o clipa si numai o clipa , contextual si nimic mai mult …
Imi aduc aminte de o maxima portuguesa si ii spun:
Ma gandesc ca nu , cred ca da.

 

 

Anunțuri