Comunicare…necomunicativa

de danizvernariu

Suntem obositi. Suntem obositi datorita muncii, datorita programului, datorita vietii non sens, datorita semenilor, datorita legilor, datorita , imprejurariilor si mediului…datorita noua cei care reclamam insa nu facem mai nimic pentru a schimba ceva.

 Title: Doris Izvernariu Photo by: dan Izvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress


Title: Doris Izvernariu
Photo by: dan Izvernariu 2013
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Oamenii, tot mai des, vorbesc despre una despre alta…cand vine vorba despre “ce am vorbit in definitiv” foarte putini stiu sa spuna ce am vrut sa ne tranzmitem in esenta. In esenta vom vedea… un mare mister in care, fiecare crede ce vrea.
Pana la punctul liberei gandiri totul OK insa atunci cand vine vorba de decizii asupra ceeace am discutat vom fi in mare confuzie si dezorientare.

 Title: Dan Izvernariu Photo by: dorisIzvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress


Title: Dan Izvernariu
Photo by: dorisIzvernariu 2013
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Oamenii azi vorbesc tot mai mult intre ghilimele. este o moda ce “denota” intelctul elevat (sic!) sa devii misterios si “juma`de fraza” in exprimare. Din acest motiv ajungem la concluzia ca nu ne prea intelegem desi…vorbim o limba comuna.
In sedintele tipice operative ale firmelor se tot discuta si se analizeaza. La final toata lumea pleaca cu privirea hipnotica catre birouri…NIMENI dar absolut nimeni nu a inteles exact ce vrea sau ce a vrut sa spuna sefia; cu atat mai mult sefia nu este interesata sa comunice clar pe intelesul tuturor ce vrea sa spuna; cumva ca si cum ceeace este de comunicat este jenant sau fara personalitate (culpabil) si atunci se insinueaza si se “sugereaza”. Toate acestea grafic vorbind au un looping , ating acel peak (varf) atunci cand se comunica dar cateva momente mai tarziu magia dispare si lasa loc intrebarii antologice : “ Ce dracu a vrut asta/asta sa spuna?” sau mai rau “ Ce naiba are asta/asta cu noi”- de aici neproductivitatea …fiecare la final concluzioneaza ca sefia are ceva in mod special cu persoana in cauza si din acest motiv a devenit insinuanta, metaforica sau ironica.

Aceasta problema s-a extins ca o plaga sau virus in tot si in toate. Multi isi doresc o relatie sublima insa atunci cand sunt fata in fata cu potentialul atingerii ei pur si simplu uita si nu mai focalizeaza ideia in sine. Pentru ce se afla acolo, ce si cum trebuie sa spuna si mai mult…nu reusesc sa fie ei depasind stereotipuri.

 Title: Dan Izvernariu Photo by: doris Izvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress


Title: Dan Izvernariu
Photo by: doris Izvernariu 2013
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Am vazut multe cazuri in care una a fost ideia la plecarea de acasa pentru a intalni perechea ideala si alta  a fost finalitatea intalnirii cu potentiala pereche. La plecare poate s-au repetat in gand idei ce au venit din suflet si reprezentau autenticul dorintelor pentru ca mai tarziu la intalnire totul sa se transforme in vulgar: discutii anoste despre colegi si serviciu, despre bani si banca, despre mica barfa sau marea barfa s.a.m.d. . La despartire … a fost o seara fara sare si piper in care serviciul s-a mutat in ideia de sex si problema materiala s-a transformat in motivatie. Despre, dragoste, uniune, vis, magic…nimeni nimic.

Astfel de discutii si situatii sunt ceeace este filosofia pentru viata …un fel de masturbare fata de sex real in care promisiunea este miezul iar oferite sunt cojile.

Am foarte multi clienti care ma contacteaza in vederea contractarii. Toti NU AU TIMP sa se expuna concret: cum gandesc , ce vor si unde vor sa ajunga determinandu-ma sa inteleg care va fi finalitatea si lumina in care sa ii prezint sau sa ii reprezint.

Am inventat un serviciu ONLINE /Skype tocmai pentru a comunica putin fara perdea si ocolisuri pentru a ne “manipula” cu buna stiinta si accept in speranta unei finalitati fericite in imagine si in ceeace mi se sugereaza.

Din perspectiva initierii in artele libere (vezi aceia care isi doresc initierea Caii Mainii Stangi) lucruriile stau si mai rau.

In primul rand toti vin cu ideia : Eu stiu. “Pai” daca stii atunci ce cauti si intrebi? Altii sunt si mai draguti…deviaza patinand prin subiecte ca pana la urma sesiunea “magica” video call sa se spulberea ajungand in vulgarul vietii si nu in punctele comune de vedere; acest lucru doar pentru ca neofitul este atat de viciat de viata materiala incat nu reuseste sa stabileasca cand va veni ziua dezintoxicarii de viciu dar sa mai spuna…”de azi gata!”.

In final, comunicam …dar aceasta comunicare este doar fonetica , vorbim articulat ca niste roboti editori de texte care fac conexiunea insa nu trec prin suflet nimic ca si cum aceasta entitate nu exista.

In momentele cheie unii apeleaza la vraci, altii la preot, altii la medic ,psihiatru sau psiholog, altii isi cauta un maestru insa niciunul nu va gasii calea daca nu se conecteaza la ceeace spune, la ceeace gandeste exprimand cat mai clar si ascultand cat mai bine .
O comunicare clara, profunda, exprimata simplu si explicata atunci cand este necesar face o viata mai buna si o conexiune in realitatea comuna dar pentru acest lucru trebuie sa spui ce simti, cum simti si ce vezi astfel incat cel care te asculta sa inteleaga si sa simta cam pe unde esti si cum esti.
Invers facut…este anatema (sic!) fara folos, fara noima si fara pic de uman.

Anunțuri