E+

de danizvernariu

Sunt un om de bune intentii si practicant al moralei sufletului, cu toate partiile mele bune si rele, perfecte si imperfecte. Sunt om si stiu ca exist…dar nu la intamplare!

Excelenta nu se castiga prin Visa Card si nu poate fi autentificata prin diplome .

being E+

Title: Be E+ ! Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belong to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

E+ sau excelenta unei persoane in opinia mea este un efect recunoscut de terti ca urmare a unei cauze rezultata din : munca, cultura, experienta, educatie si suflet.

Cei mai multi , azi, lucreaza la imbogatirea personala. De la bunuri la titluri insa foarte putini din acestia se pot considera impliniti pentru simplu fapt ca in spatele “constructiei” prin care acestia se exprima exista un spatiu pe cat de gol pe atat de fals .
Lumea lucreaza intens la impresii creeand iluzii , traind in iluzii, provocand confuzii si mereu mintind propriul Sine si pe altii.

Bogatia materiala este necesara. Nu banul este problema societatii ce considera ca acesta ar fi “Ochiul Dracului” ci tocmai omul care il foloseste. Banii sunt buni, banii pot fi rai …depinde ce faci tu cu acestia , in ce investesti.

Excelenta persoanei este un necesar evolutiei ; o persoana evoluata este excelenta, luminoasa , modesta, de incredere si de suflet mereu activa in finisarea proprie si in folosul tertilor ,niciodata egoista, ascunsa sau fara o opinie ce ar putea servi constructiv Marii Lucrari a Lumii.

O diploma iti confirma o pregatire profesionala , un titlu confirma locul tau in nisa din Marea Piramida sociala, E+ ,insa, este ca si dragostea, nu poate fi cumparat, nu poate fi instrainat, nu este legat de CE esti ci de CUM esti. Acest “cum esti” este autentificat de cei cu care te intersectezi, acest “cum esti” poate fi un timp pana la proba contrarie sau poate intra in eternitate …in memoria lumii.
Bogatia culturala este obligatorie. Doar asa ai posibilitatea sa experimentezi si sa compari raportand totul la realitatea momentului , trecand totul prin suflet (constiinta) , reflectand totul median si nu subiectiv.

Odata a existat un Adam Kadmon. Acesta a avut cam patru stari in existenta:
Adam Stalpul – acel “obiect” ce sustinea un Univers fara o forma personala

Adam Statuia – acel “obiect” finisat insa fara viata si personalitate

Adam cel Luminos – acea Statuie impersonala ce a primit viata si energie

Adam cel Decadent – acea lucrare perfecta ce azi a devenit viciata dupa ce prin coruptie a decazut in loc sa progreseze finisand constiinta.

Acest “Adam Kadmon” era si este arhietipul exsitentei noastre de la ancestral la Homo Sapiens cel din fata PC –ului.

Orice Quintessencia ( totalitate absoluta in alchimie) persupune atingerea celor 5 puncet esentiale determinarii existentei materiale si imateriale.

Intrebarea ar fi:

– Pe cand Adam cel Excelent ?

Reclame