Wedding Post Production

de danizvernariu

Post Production Dan Izvernariu

Title: Post Production SAMPLE after original Model: SAMPLE Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Dece ar fi atat de important sa apelezi la o post productie?
In general oamenii se fotografiaza pentru a fixa un moment din existenta lor. Oamenii doresc sa fie macar odata in viata lor acel personaj (poate) visat in copilarie  si atunci pentru o clipa doresc sa fixeze acel rol.
Acest moment de regula este unic.
A apela la un serviciu de post productie sau la un serviciu complect incluzand si o sesiune fotografica, sansele realizarii imaginii mult visate a personajului pe care il joci cresc considerabil iar rezultatul este aproape 100% match in raport cu imaginea scontata sau imaginata.
Post productia ofera posibilitatea retusuriilor non distructive (adica fara a altera: textura sau denatura ) faciale, ale corpului, ale imaginii de background, a luminii ,umbrelor ,culorii, tonalitatii, expresiei +…multe ,multe alte variante absolut creative .
In stilul pe care il abordez eu , ades burn colors, se remarca ideia de greutate a expresiei. Foarte rar ma incumet sa umblu la o imagine naturala pentru a o corecta astfel incat aceasta sa para de “plastic”. In al doilea rand imaginile mele clair obscure aduc aminte de vintange si de stilul designului italian , acel hard imagine vezi La Perla .
In general prezint portretul in ideia poster si, recunosc, ma inspir foarte mult pentru background de la televiziunea NZ2 sau din tutorialele photoshopului Adobe Css pe care il utilizez ca program profesional in lucrariile digitale de post productie.

Captura de ecrã total 15-06-2014 092820.bmp
Cumva, am combinat portretul in maniera latina, cald, sexy , seducator cu backgroundul british sau mai precis NZ Kiwi ca un contrast de idei ce se complecteaza si se pun in valoare prin culoare si textura.
Azi mai toata lumea utilizeaza o camera adevarata foto sau video ce ofera n variante de expunere , ce lipseste ades , …lipseste aceal “match” despre care va vorbeam mai sus si care doar profesionistii in domeniu pot sa il scoata aproape de 100% reusit in detaliu.
Aceasta este única diferenta intre fotografia obisnuita chiar foarte reusita si cea Art acea imagine ce ne fascineaza de pe copertiile revistelor, albumelor muzicale ,filmelor s.a.m.d.
Cat costa o astfel de interventie si care sunt conditiile , vezi in pagina de POST PRODUCTIE

Reclame