Luna plina

de danizvernariu

Title: dreaming: moon and mirror Model: Nanette 2013 Fr. Photo by Dan Izvernariu 2013 Fr Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title: dreaming: moon and mirror
Model: Nanette 2013 Fr.
Photo by Dan Izvernariu 2013 Fr
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Anul trecut primesc o tema in Avignion France via Dreaming Services  in care trebuie sa prezint un model nud pentru un website privat. Tema este buduoarul iar taguriile intelegerii sunt: nud, non pron, art, noaptea, conotatie mistica.

Aceasta imagine este coompusa din doua layere (imagini) baza si 8 layere de fond si textura.Imaginea initiala lui Nanette este facuta pe o terasa pe timp de dupamiaza tarziu fara lumini ajutatoare sau flash.
Pornim de la o discutie simpla ce priveste naturalul gestului . Practic am folosit o oglinda in care modelul si-a exersat in timpul expunerii propriile gesturi. Imaginea in cauza nu este fotografiata in oglinda ci din fata astfel incat sustrasa atentiei de la obiectiv , modelul a avut timp suficient sa se admire sau sa „se joace” exersand diverse ipostaze.
M-am folosit de declansatorul wireless de la distanta pentru a nu incomoda in vreun fel cu prezenta mea directa momentul in care trag imaginea.

Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6014
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

In post productie am folosit ACTIONS pentru a aduce la numitor comun , lumini, umbre si culoare, egalizand cumva noul interior dat (cel din imagine) si nudul model.

Initial am incercat un gen victorian insa a parut prea „la greu” sau mult prea Art decat websiteul privat are ca gen de imagine.

Sesiunea foto reala contine 8 imagini in pozitii diferite. Una din ele este cea acceptata aici la publicare si face obiectul copertii albumului , desigur cu alt text.
Tot ceeace prezint in acest blog mai ales din perspectiva serviciului Dreaming sunt EXEMPLE de performanta si nu lucrari finale sau adliteram pentru ca astfel pot respecta legea atelierului meu privind dicretia fata de client si privacitatea lucraiilor asa cum acest serviciu prevede.

Prin aceasta ve-ti intelege, tot ce vizitati aici ades sunt schite sau un preview dar niciodata un final , aceasta , am mai spus, reprezinta ideiea si nu expunerea publica a clientelei mele.

Anunțuri