…atunci nici eu nu va vreau!

de danizvernariu

Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

SAMPLE Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Daca voi nu ma vreti, atunci nici eu nu va vreau!

„Imi place” exprimarea via Email , kiwi… „Hello Dan , ” toate incep asa din prima de parca ne cunostem sau am ciocnit valizele in aeroport in prima zi.
In general exprimarea in NZ este libera, atat de libera pe cat este prezentarea in situatii ce presupun putina tinuta…in pantaloni pescaresti si tricou tras impins.

Ei numesc aceasta , LEJER…”pai” lejer e tot si in orice situatie, totusi putina prestanta nu strica; acest lucru nu poti cere unor insulari de la polul opus.

Imi doream imens sa am un contract in Wellington pentru ca aceasta ar fi aranjat cumva problema de la Emmigration. Nu a fost sa fie pentru ca obtuzitatea british nu admite stilul latin…si totusi, dupa cativa ani „Hello Dan, ….” cu propunerea aferenta.

Rezerv dreptul de-a avea o selectie in clientela, odata iti spun ce ai de facut pentru ca de asta ai apelat la mine ca specialist. Daca refuzi, a doua oara costa si este treaba ta daca iti permiti.

Azi este complicat, toata lumea se pricepe la tot, la toate, stie si…abereaza. Aberatiile costa si nu vad dece nu le-as factura.

Anunțuri