Post productie: cover book: „Viata mea pe Hayabusa” – Tano

de danizvernariu

JOB Done! 
Speciale multumiri lui Nicoleta Dumitrascu din Bucuresti cu care am colaborat optim ,placut si cat se poate de fair in acest proiect coperta de carte si lui Luana Ibacka pentru implicare  „at long distance” intre parti.

Comentariul meu:
Este placut sa constati ca distantele pot fi ignorate cu viteza fulgerului via Internet si ca un task sau un job poate well done chiar daca aceasta implica colaborarea intre mai multe tari via Email, Text Facebook si Skype in timp util.
A fost si sunt convins vor mai fi colaborari de acest gen pe viitor. Atunci cand imbini profesionalismul cu o atitudine lejera , relaxata si rationala putin mai conteaza ce anume ai de facut , cat si cum…cel mai important este sa vrei sa servesti fiind util, flexibil si open mind.

La aceasta colaborare Romania , New Zealand si Spania au executat nu numai o post productie dar si o buna coordonare intre parti: client, sef proiect, executant si colaborator asociat.
Felicitari lui Tano si multi, multi KM in safty way.

 

 

 

 Version Kiwiway New Zealand stile:

Front cover book:

Title: “Viata mea pe Hayabusa” (2) Creative book cover 2014 Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title: “Viata mea pe Hayabusa” (1)
Creative book cover 2014
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Viața mea pe Hayabusa

100.000 km pe motocicletă

 

București, 5 august 2014 – „(…) Hayabusa este o legendă. Știam legenda, o studiasem, o asimilasem în totalitate. Și pe urmă, în câteva minute, aveam să încep să o îmblânzesc (…) De-a lungul miilor de kilometri petrecuți împreună, am reușit să ne ajutam unul pe celălalt, să ne scoatem din situații periculoase și să ne bucurăm de calitățile fiecăruia dintre noi. Amândoi trăiam un vis.“

Al treilea roman al autorului Dan A. Tano, Viața mea pe Hayabusa. 100.000 km pe motocicletă  va apărea pe piață începând cu 6 august 2014. Romanul este o poveste despre prietenie și frică, tentație și viteză. Personajul principal descoperă treptat pasiunea sa pentru motoare, ajungând să fie nelipsit din călătoriile propuse de prietenii săi motocicliști. Viteza și adrenalina îl atrag într-un vârtej periculos, pe care reușește să-l îndepărteze de fiecare dată, pentru că moartea poate pândi la fiecare pas. Un roman construit pe 200 de cai putere, în peisajele naturale ale României, cu acțiune continuă și un final imprevizibil.

În paginile cărții se vor regăși și câteva „sfaturi pentru viață lungă“ în care autorul împărtășește, celor care doresc să încerce motociclismul, o parte din experiențele sale mai mult sau mai puțin plăcute.

Dan A. Tano a ales să scrie această poveste, aflată la granița dintre real și ficțiune, în amintirea unui bun prieten motociclist, a cărei viață a fost curmată mult prea devreme, precum și pentru a dezlipi etichetele negative ale societății puse pe seama motocicliștilor din toată lumea. Paginile romanului prezintă o frescă a vieții pe motoare și ceea ce o face mai specială – escapismul, prietenia, adrenalina, responsabilitatea și, mai ales, respectul.

Viața mea pe Hayabusa face parte dintr-un proiect mai amplu al autorului, care dorește ca toți motocicliștii din lume să aibă parte de respect în trafic și în societate fiindcă, în felul ei, comunitatea moto este aparte, motiv pentru care cartea este tradusa si în limba engleză și disponibilă pe Amazon.com.

În plus, pentru a sublinia legătura specială dintre om și motor, mai mulți motocicliști din țară au donat, pentru susținea proiectului, câte o poză cu aceștia și motocicletele lor. Galeria foto rezultată a fost transformată într-un calendar, pe anul 2015.

Acest proiect este susținut de: Suzuki România, Achimoto.ro, Forma Boots, Biker’s Club și pemotoare.ro

 

Despre autor

Dan A. Tano este un pasionat al motociclismului. Locuiește în București și dorește să transforme proiectul Viața mea pe Hayabusa într-un proiect mai amplu, care să includă și un tur al lumii pe motocicletă.

Autorul se află la cea de-a treia carte, primele fiind Frustrari de român (2013) și În timp ce tu mori… (2014).

 

Viața mea pe Hayabusa se poate gasi la link-uri de mai jos, dar si din reteaua librariilor Carturesti sau elefant.ro.

http://www.librariaatlas.ro/viata-hayabusa-p-21988.html?osCsid=olg8577ltf0ljp1lifsg8hfi12

http://www.amazon.com/Viata-mea-Hayabusa-motocicleta-Romanian/dp/6069342836/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1407233714&sr=8-2&keywords=viata+mea+pe+hayabusa

http://www.amazon.com/Viata-mea-Hayabusa-100-000-motocicleta-ebook/dp/B00M9DXCD8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407233714&sr=8-1&keywords=viata+mea+pe+hayabusa

http://www.amazon.com/My-life-Hayabusa-100-000-motorcycle/dp/1500713228/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407233813&sr=8-1&keywords=my+life+on+hayabusa

http://www.amazon.com/dp/B00MEC5I1S

Back cover book:

 

Title: “Viata mea pe Hayabusa” (2) Creative book cover 2014 Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title: “Viata mea pe Hayabusa” (2)
Creative book cover 2014
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

 

Final coperta : Nicoleta Dumtrascu _ Bucuresti Romania (colaborare) :

10554931_804708399563671_817575763_n (1)

click on imagine to zoom + (open in new separate window)

“Viața mea pe Hayabusa” -rezumat

Personajul principal, Tano, descoperă treptat pasiunea sa ascunsă pentru motoare, ajungând să fie nelipsit din călătoriile propuse de prietenii săi motocicliști, viteza și adrenalina atrăgându-l într-un vârtej periculos, pe care reușește să-l îndepărteze de fiecare dată fiindcă moartea poate pândi la fiecare pas.

 

La începutul poveștii sale, Tano întâlnește patru motocicliști ce-i vor fi buni prieteni și tovarăși de peripeții, S., R., J. și A., alături de care va forma nucleul unuia dintre cele mai mari cluburi moto din țară. După circa trei ani de zile, liantul clubului lor, R., moare într-un accident tragic, ce va duce la destrămarea camaredia lor și la o profundă regândire a stilului de viață ales de Tano.

Pe parcursul romanului sunt subliniate încercările  de a se raporta la viteză și a-și încerca limitele și lupta interioară dintre pasiune și importanța propriei ființe

În călătoriile lor, cei patru prieteni descoperă țara în care trăiesc, legendele poporului lor, raportarea fiecăruia la motocicletă și cum aceasta devine parte vie din viața lor.  Cele peste 200 de pagini ale cărții sunt presărate și cu anecdote despre adevărul din spatele accidente lor și cum acestea rareori se petrec din vina exclusivă a motociclistului. Aceste anecdote oferă lecții asupra condusului și asupra greșelilor ce trebuiesc evitate.

De asemenea, această carte scoate în evidență cum sunt priviți motocicliștii în România, ruperea clubului prin moartea lui R. și decizia personajului principal cu privire la ce înseamnă cu adevărat pentru el pasiunea moto, împletite cu sfaturi utile de natură tehnică și practică pentru începători, despre modul în care se merge cu motorul.

Reclame