Experiment: autohipnoza

de danizvernariu

Title: Study Post Production :Blue (1) Kiwi Autumn 2014 Courtesy to : mjraum original photos Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title: Study Post Production :Blue (1)
Kiwi Autumn 2014
Courtesy to : mjraum original photos
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Nu recomand exercitiul fara o asistenta prealabila profesionala! 
Citeste ca fapt divers. 
Jocul cu psihicul este periculos.

---

In pozitie orizontala si perfect relaxata incerc sa-mi simt corpul ca ceva in plan secund. Acel ceva este doar un obiect greu, foarte greu, o masa ce emite semnale (simturile).
Ignor aceasta stare.

Incerc sa decuplez receptia la sunetele ce ma inconjoara ignorand.
Respir din abdómen si nu pectoral astfel incat dupa un timp am o respirate absolut linistita.

Cand am ajuns in starea de relax  confortabil imi dictez si imi programez (foarte important acest aspect!) modul in care revin la realitate si cand.

Imi spun :

“Numar pana la 0 de la 10 , cu fiecare pas inapoi ma simt tot mai reaxat, tot mai focalizat si mai prins in spatiul meu.”

Spatiul meu este un Teatru numit “Teatrul vietii” , spatiul lui este identic cu cel al unui teatru clasic, cu draperii si catifea rosie, cu tamplarie aurie… .

Pe scena nu exista nimic altceva decat un mare ecran alb de cinema numit : “Ecranul destinului”  pe care are loc o proiectie.

Privesc in sala , cateodata este plina, cateodata este mai goala. Privesc de sus de la loja in care ma aflu orientat pe axul salii cu fata catre ecran.

Title: Study Post Production :Blue (2) Kiwi Autumn 2014 Courtesy to : mjraum original photos Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Title: Study Post Production :Blue (2)
Kiwi Autumn 2014
Courtesy to : mjraum original photos
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

10… díspar imaginiile umane, 9… luminiile incep sa se stinga, 8… rosul salii devine in valuri treptat,negru, 7… nu se mai aud sunete, 6… ecranul alb devine luminos din proiectie, 5… aud zgomotele facute de coloana de sunet , 4…pe ecran apare scris ceva, 3…focalizez scrisu neclar pana ce reusesc sa citesc ce scrie, 2… imi i-au zborul din locul meu levitand catre ecran pana la limita in care scrisul devine clar, 1… pe ecran scrie (“assunto “ trad. L.Portuguesa :  subiectul), 0… scriu pe ecran ceeace doresc sa vad sau sa se intample
Daca nu adormi programand astfel sedinta cu epuizare a ei in somn profund si odihnitor (vezi programarea de mai sus) atunci pe acel ecran se va proiecta ceva legat de ceeace ai scris.
Priveste cu atentie la acel film, acel film  este in fapt o conexiune involuntara a sumei datelor c ele detii dar care au fost ignorate cumva in gandirea din starea de veghe. Acel film de regula este rezolutia une-i realitati fie ignorata , fie intentionat omissa prin neaccept din diverse motive.
In alte situatii pe acel ecran mai pot aparea si alte imagini ce nu sunt legate de subiectul propus. Nu ignora pentru ca acele imagini sunt o proiectie ce se va revela in viitor avand astfel un preview asupra unor evenimente logice insa tinute in obscur din diverse motive,

Cel mai important este sa iti programezi trezirea, sa nu uiti aceasta.

In unele cazuri sunt dorinte ce sunt scrise pe ecran. Nu garantez dar in mare majoritate acestea vor avea o rezolutie pentru simplu fapt ca exista o conexiune intre dorinta si realitate. Distanta dentre cele doua c ele separa nu este altceva decat : anxietatea, amanarea, emotivitatea voinetei de a face in stare de veghe.

Anunțuri