Post productie : PsCss studiu Dim & Jaded action

de danizvernariu

Photo &Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Photo &Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Cred ca cele mai grele subiecte avute pana acum au fost pentru tratat ca post productie, femeia blonda sau mai precis diverse colaborari din USA , spun America alba .
Nu sunt nici rasist, nici xenofob, ar fi o prostie si o gresala sa se inteleaga aceasta. Vorbesc de pur tehnic. femeia cu ten alb si par blond o gasesc ca cea mai dificila de prelucrat din cauza luminii si a finetii firului de par. Cand vine vorba de post productie si trebuie sa schib peisajul din background uneori imi vine sa renunt la contract. Sunt atat de pretentioase aceste subiecte incat la cea mai mica exagerare se schimba radical totul ce mai ades in negativ ca ideie ,
Femeia latina, original latina bruneta sau „dark hair” cum este punctata in cautare cuvinte browser este cat se poate de „jazz”, din imaginea ei poti face orice ca urmare a contrastelor ce le are de la natura. Daca se mai nimereste si o piele alba imaginea este absolut fascinanta la prelucrat.

Femeile latine care au foarte mult bun gust din cauza masliniului pielii ca tenta , folosesc imbracaminte pastel, un alt avantaj pentru fotografia fina usor de prelucrat. Acum ca vine vorba de imbracaminte contrast, mai ales B & W … dupa cum se vede rafinamentul este de N ori mai accentuat.

Discutam despre… diverse la modul relax fara a da de inteles ca am de gand sa fotografiez.

Aparatele dispuse in diverse unghiuri sunt conectate la telecomanda astfel incat imi este suficient sa privesc stand vis a vis de subiect si sa declansez neasteptat atunci cand consider expresia OK sau f. f. buna.

La o astfel de sesiune se fac in jur de 100- 150 fotografii. cel mai greu este mai apoi sa decizi care DA si care NU.

In curand am in vedere o alta experienta. Am sa inmanez telecomanda subiectului , un fel de selfie astfel incat subiectul va avea ocazia sa se fotografieze asa cum propriu s-a studiat in expresie. Avantajul fata de selfie cu aparatul este ca pozitia corporala este relax fara sa apara mainile intinse asa cum in selfie img. apareca urmare a pozitionarii aparatului forografic sau a telefonului mobil cam.

O alta idei ar fi …sa parasesc pur si simplu studioul si sa fotografiez expresii „solo” ; cred ca aici un mare avantaj (dupa o experienta anterioara) ar fi expresia fetei asa cum este ea real fara pic de coafare imagine.

Cand cineva este singur, imaginea expresiei se schimba complect, radical as putea spune.

In curand o astfel de experienta in acest blog.

Anunțuri