„Tantra chair” meditatio, contemplatio, oratio, exaltatio

de danizvernariu

meditatio, contemplatio oratio exacltatio Photo &Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

meditatio, contemplatio oratio exaltatio
Photo &Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Proiecte pentru anul viitor 2015

In final am decis sa traim in spatiul cu design minimalist. Aceasta alegere vine ,mult probabil, din faptul ca in timp ne-am maturizat si consideram ca nu este atat de necesar sa avem in jurul nostru prea multe detalii ce ar putea umbrii cumva esenta , stilul si modul de viata ales ca simplu, fara lucruri complicate insa foarte intens si bine aromat, colorat, cald si confortbil.

Geometria sagrda pune in armonie, uneste, exalteaza si inobileaza

„Viata trebuie sa fie simpla”, imi spunea cineva cu cativa ani in urma. Pentru ce ar fi o exrema ce fie ca ar reduce totul la mai nimic sau la butaforie de lucruri ?

Apartamentul in care actualmente locuim este ultramodern cu toate dotariile si designul minimalist insa mai nimic pe alb /negru ci pe crem/alb/mahon/mov cald .

Ne intrebam care ar fi urmatoarea investitie sau ce lipseste. Una din idei a fost ca Doris (sotia mea) sa aduca din Romania vechea ei mandolina pe care a invatat sa cante. Ideia in sine cerea inca ceva ..o mandolina pe un perete poate spune tot sau nimic.

In timp ce discutam despre acest subiect rasfoiam in Google cautand un obiect de mobilier ce ar putea face o buna armonie cu mobilierul minimalist existent. Divani & Divani ni s-a parut mai tot timpul idealul nostru de design insa de aceasta data ideia de sofa ca dimensiune raportata la spatiul dat era cam disproportionata.

Mi-au cazut ochii pe o sofa absolut interesanta prezentata in diverse culori, din piele si butoni de inox  executata undeva in U.S.A. .

” TANTRA Chair” a devenit centrul atentiei noastre din acea seara, Ideia de-a avea un astfel de obiect pretios ca design in casa a nascut o polemica profunda focalizata pe ideia de interior New Age , Tao, Zen …dar nimic complicat ci doar cateva accente. Cumva ideia de mandolina in prezenta unui modern obiect sofa destinat actului continence dar si a locului de odihna de dupaamiza orientat catre peretele de sticla ar putea fi chiar foarte util si deosebit ca ideie .

Foarte putina lume are o cultura pentru sexualitate corecta, pentru meditatie, pentru relaxare si cu atat mai putin pentru citit.

Recomand celor interesati sa viziteze website-ul producatorului „Tantra chair” (link) pentru un obiect cu o linie absolut ergonomica, un design rafinat si in final pentru un imbold la putina filosofie de viata in care vom incerca sa facem prin armonie din doi…UNU.

 

Anunțuri