PsCss post production Deep Blue Grunge background

de danizvernariu

hotoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Original picture by : Mishella _Australia Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Ultimul „sample”post productie pana la Solstitiul de Iarna 2014

Am vizitat si am fost impresionat de acuratetea lucrariilor lui Misella (nickname) din Aussi in DeviantArt . Dupa cumpare este un fotograf de exceptie .

In paralel lucram la o texura de backgound cu scopul de-a onora o comanda post productie. In acest rastimp m-am gandit la o asociere intre tema lui Misella si ceeace tocmai produceam in PsCss. In fotografiile initiale de altfel , repet reusite, backgroundul era unul cu destul de multe detalii astfel incat per ansamblu fotografia era ok insa detaliul subiectului cadea cumva in plan secund.
M-am gandit sa reinterpretez aceste frumoase imagini luand ca exemplu doua din ele care mi-au parut cele mai expresive ca gest.

BLUE DEEP GRUNGE Texture : este o compozitie realizata din doua layere suprapuse ,unul de fond (culoare) si altul de patina (vezi spatiile inchise, umbre…) .
Am aplicat culoare + patina la modul (pentru cunoscatori) : background color + layer texture / overlay / contrast/ final : dim&jaded actions cca. 2%. Imaginea finala are redus contrastul la minim.

Noua imagine cu acest fudal este un decupaj din original (subiect) pe care l-am prelucrat astfel:

– corectie claritate
– corectie umbre
-adaptare lumina
– adaptare noua culoare imprumutata din fundal
– corectie dantela detaliu
– aplicare tratament culoare piele
– corectie umbra
– redimensiunare pentru un format mai mare foto
– HDR color & light tratament complect
Timp executie /imagine aprox. 1, 3 h.

Ideia a  fost sa pastrez pe cat posibil culoarea naturala a pielii dar aceste pete de culoare sa fie infectate nondistructiv cu interferente de culoare si lumina din background.
Ce mi-a placut la subiectul ales de autor?
Raspunsul este cat se paote de simplu, naturaletea si cumva autenticul, nimic fortat in expresie, nimic super fantastc privind modelul si in final sau,cumva un viitor exemplu pentru mine din perspectiva une-i sesiuni foto in alta maniera decat cea obisnuita.

 

deep blue grunge texture background  by: dan izvernariu free download  2000x3057 px.

deep blue grunge texture background
by: dan izvernariu
free download 2000×3057 px.

Final, acest exemplu este ultimul din perspectiva BUDOIR & Dreaming Services inaintea unei pauze pana in preajma Solstitiului de Iarna 2014 (6015) cand sper sa mai am noutati la capitolul DREAMING SERVICES sau altfel spus Budoir & Lingerie.

Va reamintesc ca prin intermediul blogului meu onorez comenzi online de post productie pentru: coperta de carte, imagini private, imagini blog,retele de socializare, cv, bannere, postere, antet si imagini de colectie Art.

Pentru a accesa aceste servici , consulta pagina

DAN IZVERNARIU POST PRODUCTION WORKSHOP

prin care ma poti contacta via email ,Skype ID si comentarii.
Reamintesc ca acest tip de servici beneficieaza de discretie absoluta a clientilor, arhivele nu sunt publicate decat cu acordul clientului indiferent daca acestea se refera la coperta de carte (i.e.) sau teme intime de budoir.

Tot ceeace am prezenta pana acum in acest blog sunt exemple de imagini ce doresc a releveze nivelul la care lucrez , performante si propriul stil astfel incat sa poti avea o minima ideie despre capacitatea mea si pretentia la care nazuiesc atunci cand spun: bun gust, eleganta, stil si prestanta.

In acest rastimp de pauza pot fi contactat in vederea unor discutii de principiu „mai multa informatie” via Skype la fiecare sfarsit de saptaman. I.D. ul meu Skype este : dan.izvernariu

Tuturor fidelilor mei cititori , un cald salut .

 

 

Dan Izvernariu

New Zealand Workshop
Art Photography & Post Production

2014

 

hotoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Original photo : Mishella _ Australia Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Anunțuri