Autumn 2014 Equinox – cocktail Iberia

de danizvernariu

This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Equinox 2014 Cocktail Iberia 2014  .This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Se spune ca „… acolo unde Curcubeul se incheie ca lungime exista o comoara in Aur”  (Alchimie, filosofia) .

De curand am participat la cel mai original cocktail de pana acum. Desigur Peninsula Iberica este renumita ca loc pentru originalitatea serilor rezultate din intruniri sau conferite mai mult sau mai putin publice.
De aceasta data am fost invitatul reprezentantiilor Media , a fotografiilor de renume, reporterilor si acelora care (eu) la modul general se dedica propagandei pro uman, pro natura, science & discovery, new age, creatorii lumii noi.

Cod dressul asa cum in email a fost specificat alaturi de invitatie m-a determinat sa cred inca din start ca voi fi surprins de organizator.

Asa a si fost!

Cocktail-ul ce a urmat dupa conferinta a fost tinut… retineti intro biserica Romano Catolica de catva timp dezafectata.

Imaginea / ansamblu a fost ireala. Cateva becuri albe (puterea iluminatului stradal) au fost singura sursa de lumina a somptuoasei capele in stil baroc. Fara lumanari, fara alte efecte ..deasupra bolta cu cateva picturi si in fata altarul neatins iar in nava mese  rotunde pentru invitati .presa si organizatori.

Atmosfera , ireala . o lumina joasa si difuza ca intensitate , lume buna cultivata si ultimul ragnet in domeniul tehnologiei media .

Un eveniment mai putin mediatizat care a avut ca scop unic gasirea de solutii la nivel international pentru sponzorizarea cercetarii in domeniul medical .

Pentru fiecare din noi in functie de genul pe care suntem axati din perspectiva promo, edituri de carte si reviste, subiectelor abordate in websiteuri, bloguri private, teme Art  s.a.m.d.  a fost inmanata o provocare avand ca tema sanatatea, viata, sepranta unei lumi mai fericite cu o durata de viata mai lunga si pe cat se poate de tanara.

In timpul scurtelor prelegeri , oratorii, expuneri de proiecte am sesizat un fat subtil , omul-templul-Divinul sau Omul ca Divin stapan pe propriile decizii, viata, scop… .

Poate pentru unii aceasta suna a blasfemie insa am sa va spun ca in profunditate adevarul consta in faptul ca daca Divinul exista (noi nu putem demonstra faptic) atunci acesta a inzestrat fiinta umana cu constiinta (liber arbitru) si prin urmare, raspunzator de ce se intampla si cum se intampla cu tot ce ne este dat in viata, doar omul se face vinovat sau mandru de realizare.

Am inceput prin a cita o fraza alchimica pura spunand ca acolo unde Curcubeul isi gaseste limita se gaste o comoara evaluata in Aur (si/sau) – Acest lucru vrea sa insemne ca impresia mea pentru aceasta seara este imaginata ca un imbold (spun acum hermetic) a Luminii ce coboara si trece prin prisma( citeste intelect) triunghiulara generand astfel acel Divided ce proiecteaza culori , multitudinea de culori a energiei ce face din totalitate alb incandescent …sau acea uniune a haosului focalizata in UNU ( diversitatea in unitate) pentru un sigur scop cat se poate de simplu si uman : o lume mai buna, mai sanatoasa, mai fericita si idealistic spus cu o viata lunga.

Multi, cei mai multi la ora actuala fie ca traiesc ignoranta absoluta fie ca traiesc patima religioasa sau cea politica omitand un fapt, viata este atat de scurta in cat nu merita traita nici prost, nici prosteste si cu frustrari.

Daca vointa Marelui Arhitect a Universului a constat in Creatie atunci noi cei care am primit cunoasterea trebuie sa facem ceva util pentru semenul nosru, natura si progresul in care viata trebie sa capete un sens cat se poate de clar pentru fiecare.

Anunțuri