21 Sept. – AUTUMN EQUINOX 2014

de danizvernariu

Autumn Equinox 2014 and Southern Cross of New Zealand (Aotearoa)

Autumn Equinox 2014 and Southern Cross of New Zealand (Aotearoa) Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Kiaora !

Un Equinoxiu stralucit voua pana cand Lumina se va reantoarce!

21. Sept. 2014 Autumn Equinox (Northern Hemisphere)

„Omul s-a temut de Intuneric si de necunoasterea spatiului lui, dar s-a mai temut si de Lumina…ce a cazut din Cer cu un scop , ca tu azi sa aflii ca existi, sa aflii cine esti, ce poti si catre care spatiu vei merge atunci cand parasesti acesta dimensiune.” – Dan Izvernariu Oratoria 2011 Lisboa Quinta de Regaleira Pagans International Comunity

Nu am sa scot ceva special si magic din Te Papa Tongarewa (cutia tesaurului Maori) cutia cantecelor si poeziei filosofice pastrata din sumerian in acest post ci am sa incerc sa ma fac inteles pe doua cai , eXoteric si esoteric asupra timpuriilor in care inca mai suntem.

Am sa va spun doar atat, semnele orientarii noastre sunt pe cer, astfel in navigatia noastra din neasteptata Incursiune in Legenda Personala intre doua lucruri si trei spatii , ne bazam doar pe lumina si intuneric, pe dualismul vazut tridimensional.

Azi, cele 12 ore ale noptii sunt egale cu cele 12 ale zilei ca o balanta intre contrarii, intuneric/lumina, placut/neplacut, rece/cald, umed/sec, …femeie/barbat.

Intre toate acestea suntem noi, cu toate bunele si relele, cu toata perfectiunea si imperfeciunea noastra.

Lumea ar putea avea o viata mult mai buna si mai folositoare daca ar inceta sa mai mistifice si sa vorbeasca despre lucruri despre care nu stie mai nimic altceva decat atat cat propria imaginatie o creeaza.

Omul a fost mereu mai mult interesat de ceeace se petrece in exteriorul lui decat ce se petrece in interiorul lui.Un fapt normal datorita senzoriilor cu care suntem inzestrati pentru a simti acel „in afara noastra”. De vreme ce inca din timpuri sumeriene omul a privit spre cer , azi ii este tot mai greu sa priveasca in sinea lui asteptand ca o minune sa se petreaca fara a face nimic.

O mica parte a omenirii a dedus ca ceva se intampla , dar ca acel „ceva” se intampla doar in interiorul nostru si nu in afara noastra daca se intampla. Observa, nimic nu exsita pana ce nu este confirmat ca existenta, dar acest NIMIC nu este altceva decat un fapt ce exista insa pe care noi nu l-am descoperit si nu l-am perceput . Nu cred, am mai spus in ideia de NIMIC ABSOLUT!

Noua Era ce ne asteapta (Aquarius) in jurul anului 2140 va aduce fara profetii inepte, schimbari dramatice ale conceptului despre viata si moarte. Iata, azi vorbim despre noul sem zodiacal Casa Varsatorului si Noua Era ca despre casa (asa cum sustin inscrieriile profetice anterioare) mariilor revelatii, insemnand prin aceasta schimbarea radicala a sensului existential. Tehnologia ce avanseaza galopant, stiinta, comunicarea vor schimba mentalismul si opinia despre ce suntem si de unde venim pe acest Pamant.

Esoteric spus, este momentul (in aceste timpuri) cand vechiul va incerca sa incurce noul pentru a-l frustra de progres. Este momentul in care rafuiala opozitiilor este atat de crancena incat frustrariile la care suntem supusi fie din neantelegere fie din limitare nasc acele dureri si nemultumiri sufletesti.

Ca generatie matura azi, nu putem sa mai speram sa prindem acele inceputuri insa suntem martorii mariilor schimbari ale naturii planetei, ale omului in sine si a relatiei lui cu tot ceeace vine din afara perceptibila ochiului.

Fara indoiala in aceste vremi se nasc noi conducatori , noi vizionari si noi lideri. Am sa va fac o afirmatie cu buna stiinta ce va va frapa, un astfel de lider despre care a mai vorbit si Ioan precum Nostradamus si multi, multi altii , este deja in schema existentiala.
Se spune ca a doua reantoarcere a lui Mesia va fi cu foc, as spune cu Iluminare si as intelege cu Lucire , spiritul stralucitor uman urmat de sufletul dual asemeni Echinoxiului va capata botezul trecerii prin cunoastere moment in care (sper!) umbra va disparea de vreme ce Lumina va cadea perpendicular peste fiinte.

Oricare ar fi varianta prezentata esoteric (sau altfel spus) cu totii cei treji stiim pentruca simtim ca in lume ceva s-a schimbat in ultimii 30 ani si ca acesta schimbare avanseaza in ritm alert.

Pentru unii va fi benefica , pentru altii va fi crunta. As spune, nu te astepta sa primesti daca nu ai facut ceva care sa te inobileze cu acesta iluminare interioara.

 

Fiecare zi conteaza. Intre doua rasarituri de soare si o noapte profunda , atat cat moartea imi permite acesta incursiune in Legenda Personala, raman spectator la schimbariile dramatice ce se petrec chiar sub nasul nostru.

 

 

Reclame