J s Type – Jasmine Oct.2014

de danizvernariu

J. S Type - Jasmine 2014 España Membership Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

J. S Type – Jasmine 2014 España Membership
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

„Pana la urma, fiecare cu mica lui nebunie, in definitiv daca nu deranjeaza pe nimeni este OK.” sustinea un amic bun din Lisboa ce a facut un efort financiar si a cumparat motocicleta mult visata , un Harley .
Adevarat este precum a spus si leg aceasta de postul meu anterior cu privire la Societati EXCLUSIVISTE (Link) .
In fapt fiecare trebuie sa isi gaseasca locul lui in societate acolo unde simte ca are chemare din diverse perspective , profesionale, hobby… .
Pentru ce am ales o astfel de clasa , eu acela care nu prea discuta despre masini? Este simplu, lucrand in Industria de avioane civile si militare (Industria Aeronautica de Portugal ) cu cativa ani in urma am ramas cu un lucru in minte ce ..oricum nu am cum sa ma pot gandi ca il voi avea… DASSAULT FALCON 7X LONG-RANGE BUSINESS JET avion al carui design francez m-a lasat fara grai din perspectiva : confort, clasa, potenta si siguranta.

5-falcon7x-468x283
Singurul lucru apropiat ca ideie de avionul Dassault Falcon dar la buzunarul nostru de azi este acest Jaguar S Type .
Daca as fi in situatia financiara sa aleg intre masina si avion as investi intro masina ieftina si un Dassault top de linie.
Spuneam ca Jaguar ca si Harley, Bentley, Ferrari, ….are o traditie anume si detine chiar propriul club cam in fiecare tara din lume. Este foarte clar ca aici se aduna acei care apreciaza, detin si cunosc ideia de design si tehnologie. Cumva, mai putine fitze si mai multa pasiune pentru ceva.
Ideia secunda de-a cumpara o astfel de clasa consta in „masina de familie” putin luxuoasa, cumva sport si apta pentru parcurgerea de drumuri lungi , cum spun americanii btw. : „a big cheese for a big country” , nu are cum sa fie altfel daca te consideri un om asezat si cu dorinta de-a schimba ceva adaptat varstei.
Putin amanat, Jasmine va sosi acasa in jurul datei de 15 Octombrie 2014 iar prima cursa lunga o vom face in Lisboa in anul 2015.
Pentru ce a durat atat? Batalia a fost pentru culoare, ne-am propus culoarea originala Jaguar, verde inchis si crem interior.

Anunțuri