Sambata dimineata la o sueta

de danizvernariu

 Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress


Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Este bine sa visezi.
Este bine sa visezi pentru ca astfel proiectezi si conspiri la ceeace mai tarziu va avea sa se intample daca…visul este o dorinta.
Este bine sa sti exact ce doresti pentru ca acest lucru este un „cap compas” intre doua puncte : take off si landing .
Parte din dorintele noastre „inexplicabile” stau undeva ascunse ca justificare in subconstient. Acolo in acel folder ascuns sta toata fantezia (buna sau rea) a ceeace noi, in timp, am devenit.
Interesant este ca, viata, te aduce la Departure (sau destinatia ca directie intre doua puncte) dupa un timp in care realmente nu iti mai amintesti ce voiai cu catva timp in urma. Acest lucru, este cel mai trist fapt ce se poate intampla in viata unui om si este in opinia mea vecin sau in vecinatatea autismului. Practic nu mai ajungi sa te bucuri si sa savurezi acel moment mult dorit pentru ca… fie ca alte si alte probleme au deviat cursul implinirii , fie ca asteptarea a dus la blazare sau saturatie astfel incat efectul realizarii este plat si fara vlaga.
Pentru ca saptamana aceasta -am vorbit despre Tantra ca necesitate a practicii , educatiei si dezvoltarii spirituale a individului , pe care in fapt se bazeaza intreaga societate, azi am ales sa va pun in stare de confuz cu o ideie ce spune ca ” nu exista pereche potrivita ideal” ci exista moment (ca timp: ore ,zile, ani, decade)de convergenta a unor idealuri comune si…cam atat.
Perechea ta ideala si perfecta esti tu insuti . Suna ciudat aceasta afirmatie pentru un practicant al tantrei timp de mai bine de 20 ani ? Ei bine , nu!
Tantra este o educatie ce te formeaza in ideia obtinerii armoniei, focalizarii si exaltarii spirituale si nu un mod de depersonalizare a Eu-lui prin „ma las dupa tine” sau „lasa dupa mine” doar pentru a fi impreuna si „pe urma mai vedem cum o scoatem la capat”.
Nimeni mai potrivit ca tine insuti pentru tine nu poate fi decat propriul Ego. Egocentrism? Poate… realitate , da!
Observa, cele mai potrivite perfecte cupluri sunt acele cupluri ce niciodata nu au fost un cuplu mai mult decat o istorie (i.e.) „Romeo si Julieta” ce au infruntat opozitia parintiilor hotarand sinuciderea in numele dragostei insa nu au trait acesta . Cu toate acestea Romeo & Julieta au devenit referinte ale Dragostei .
Mai trebuie sa observi ca fara exceptie mai toate cupluriile ce au o cultura si o educatie avansata nu pot rezista. Nu pot rezista datorita sumei situatiilor ce presupune progresul indiviziilor ce constituie cuplul. Astfel, acele „decade” ale dragostei despre care Dr. Gustav Jung ne invata sunt cat se poate de adevarate in modul cum se manifesta. Toti pleaca de la „vai ce portiviti sunt si parca seamana” si sfarsesc mai apoi in tribunal pentru „incompatibilitate”.
Orice in univers se transforma in mod constant si continuu , dragostea si ea se transforma si se consuma fie intro noua forma avansata si superioara, fie in ideia blazarii si chiar a dezamagirii.
Nu cred ca exista o reteta a logevitatii ei decat in acceptarea rutinei pentru ca spuneam odata ca practic nu exista doar doua suflete pereche ci exista multe, multe alte suflete pereche.
Viata se desfasoara intre doua puncte cap compas precum in navigatia terestra, maritima, aeriana… in acest rastimp trecem mai multe porti, vami, birouri de „emigrare” in care constiinta iti ridica si iti pune intrebari actualizate..tu unde? Dece? Cat timp? Care motiv? … iata, ai complectat in avion inainte de destinatie acel flayer declaratie catre serviciul de emigrare? Daca Da atunci intrebari similare se produc si in propria constiinta iar „viza” de intrare sau tranzit va fi acordata sau nu. Relatia pass or not pass.

Anunțuri