Trucaj simplu PsCss & Dummy Text generator sample

de danizvernariu

Mereu spun, de vreme ce toti percepem acelas lucru insa in mod diferit , totul este o iluzie. Viata este o iluzie .

In situatia din acest post am avut de a face cu doua imagini diferite  (vezi mai jos) , doua imagini care cer ceva in plus decat au fost surprinse de camera. In acest caz post productia este un act cat se poate de creativ si numai un mod tehnic de imbunatatire a imaginii.

Sunt o multitudine de posibilitati…de la modificarea imagini de fond din indoor in outdoor sau pur si simplu o alta textura de contrast cu subiectul fotografiat.

In cazul meu am ales cea mai simpla manipulare in PsCss (Photoshop) a doua imagini astfel incat finalitatea sa para o imagine totunitara fara cusur avand ca tema „oglinda”.

Singurul impediment ce mi-a atras atentia a fost pozitia mainiilor (vezi imaginea de mai jos) ; uneori din neatentie neglijam si imaginea pentru un ochi agil sau versat devine „fake” (falsa) . Am ales o varianta prin care cumva este greu de contestat ca prima imagine de mai sus nu este originala. Am renuntat la planul 1. subiect din spate la zona mainilor iar plan 2. subiect din fata am accentuat putin claritatea astfel incat in contrast cu primul plan sa para o reglare de obiectiv.

Original picture DeviantArt – Sample

Pentru avansati :

Crop and SAVE this picture in two separate pics. (Layer 1 & Layer 2)
Subj face – layer 1
Subj. behind layer 2

New layer background
Copy/paste layer 1 / new background 2000 x 2000 mpx.

Uniform  grey+ blur smart color background

Copy paste Layer 2 / new background.
Select and delete old background layer 2

Blur to 45% or more…

Imagine : reduce luminosity & contrast

Flatten imagine

New Imagine ( see above pics)

 

ACTIONS:

Diabolical

Ctrl+Alt+Z / delete Channel Mixer 1

Reduce Gradient Map 1 to 50%

Flatten Img.

HDR fix light soft

Image:

Curves middle

Vibrance , reduce color saturation

Flatten Img

Sharpen secound plan facial

Levels L/M/C.

Save.

elegant_beauty_stock_by_tigersgirl-d68ltt2

After post production PsCss manipulation Img. Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Time 10- 12 min

La ce folosesc aceste tehnici?

Raspunsul e simplu, uneori ni se par banale fotografiile ce le avem si atuncile mai combinam astfel incat in mod creativ sa rezulte alte posturi mai interesante si mai atractive, poate.

Final : SAMPLE

FINAL SAMPLE Dummy text Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

FINAL SAMPLE Dummy text
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

 

 

 

 

Anunțuri