Jocul

de danizvernariu

 

Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER < click in img. to zoom+>

Ne jucam , camera este absolut goala. Imi doream sa aibe macar un scaun sau o sofa fie si super uzata. Ma gandesc in sinea mea „le pun eu in photoshop maine” .

Regret ca nu am lumini pregatite pentru fond. Ma chinui cu un bec de 200w si un abajur vechi gasti in podul casei. Oricare ar fi, nu este momentul sa aman sedinta. Conteaza mult starea de spirit a subiectului , acest fapt este mai greu de repetat.

Odata pe o strada cu sens unic s-a intamplat un fapt ciudat, unic si bizar. O lumina alba a facut sa dispara 100 de oameni ; toti in perechi contrare din toate punctele de vedere : femeie/barbat, tanar/batran, sanatos/bolnav, rau/bun, vorbaret/surdo-mut, campin la atletism/ handicapat locomotor,un preot/ o prostituata, un las/ un erou de razboi… s.a.m.d. . Toti au disparut fara urma  in acelas moment.

Imagineaza.

100 de oameni s-au inatlnit intr-un orasel ingradit cu sarma ghimpata, camere de luat vederi, si difuzoare ce anuntau din cand in cand:
” – Daca atingi iarba, mori.
– Daca te intorci din drum mori.

  • Daca ramai in urma o tura, mori

  • Daca parasesti aria , mori.

Cele mai sigure locuri , sunt:
Puscaria, Scoala si Casa.

Urmeaza drumul si sagetiile”

Primii ce au murit au fos aceia care nu au inteles din prima aceste reguli si fie ca au calcat iarba sau fie ca au incercat sa evadeze sau sa se ascunda chiar in locuriile denumite ca „sigure” dar au ramas in urma O TURA , au murit.

100, 99, 98, …

Preotul a murit in „casa domnului” desi, vocea spusese ca unul din locuriile sigure este „casa”.

Atletistul a fost primul care a intrat in panica si a spus celorlalti ca secretul acestui joc consta in faptul ca cine castiga este acela care nu se va opri din fuga. Asa se face ca a lasat in urma batranii, bolnavii, handicapatii locomotor . Acestia au murit pe urma pentru ca ” cine ramane o tura in urma . moare”.

20, 19, 18, 17…

Eroul din Afganistan fara un picior a luat initiativa si a cerut celorlalti sa-l stopeze cu pretul vietii pe alergatorul atletist campion. Acestia s-au supus ideii. Alergatorul a fost omorat de catre cei condamnati sa alerge in acel orasel ciudat si incadrat de sarma ghimpata.

3, 2… chiar si cei care s-au indragit si apropiat in acest joc dur au azuns in situatia sa se decimeze. Viata, experienta de supravietuire si pregatirea eroului din Afganistan a facutca acesta sa se salveze in ultim moment de cea care i-a fost partenera in acest joc.

Ramanand singur pe drumul circuit presarat cu cadavrele celor 99 de oameni rapiti de lumina de pe strada cu sens unic aude vocea ce il felicita ca finalist. Apoi vocea il indruma catre o poarta spre iesirea din „joc”.

La iesire , de partea opusa portii o voce similara ii spune intrun desert absolut ostil :
„Nu ai voie sa te intorci. Daca te intorci, mori.
Daca calci pe fisuriile din pamant, mori

Daca…. ”

Te intreb:
Ce este acest joc al vietii intre bine si rau ce dureaza din timpuri ancestrale?

 

Reclame