Ca ideie…

de danizvernariu

Creative PsCss & models Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

Creative PsCss & models
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

Nu mai avem nevoie de introduceri.Retelele sociale au fost suficiente pentru a ne cunoaste cumva , macar din perspectiva ideilor, a gusturiilor.
O intreb de numele real pentru ca cel prezentat public nu imi pare españhol ci mai degraba francez , pe urma mai gasesc si o alta uluitoare asemnare intre cele descrise de Flaubert si modul ei de gandire privind liberalismul, desigur actualizat la Sec XXI.
Nu isi doreste o tema anume, nu am o ideie anume si totusi facem o sesiune macar de proba pentru a vedea cu apar detalile si expresia inainte de o eventuala post productie cu tema.

Ma arat interesat dupa un preview pentru o posibila colaborare viitoare pentru expresia fetei si textura fina a pielii.

Din discutii gandul ma duce la Madame Bovary si la necesitatea transformarii metalismului , atunci ca si acum la inceput de secol.
Putini sunt cei eliberati si mult mai putini dupa eliberare practica corect notiuniile de :liberal, liberalism ades acesta fiind inca un fel de taboo sau aplicat in alte cazuri ca o forma a libertinajului.
Ce am fotgrafiat nu imi spune nimic din perspectiva unui posibil mesaj art, Ma rezum sa ma joc incercand cateva tehnici de corectie non-distructiva a pielii, la aplicarea unui nou PsCss Actions pentru a ma apropia cat mai mult de culoarea ideala si naturala a pielii.
Ramane ca un fel de schita portret+text ultima probabil pe acest an 2014.

Imaginea de mai sus:
Modificari : culoare par, efect lumina piele, cateva corectii textura, alterare culoare piele/ nuanta albastru cald, corectii claritate, corectii umbre si volum. Layere aplicate pentru alterare cromatica , total 8. Variante font pentru text si/sau in combinatie.

Reclame