Post productie : Old fashion

de danizvernariu

Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

An unexpectated jorney – Madrid Esp. 02-12-2014 Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

 

Ne-am asezat la masa, la pranz undeva pe o terasa la soare in Decembrie Iberic.

Nimic nu se compara cu lumina din Peninslula Iberica -mereu repet acest lucru- pentru ca unghiul de incidenta este unul de asa natura incat totul este auriu, cald, discret cumva pentru ca nu este agresiv.
Ma „mananca degetele” si imi folosesc camera foto incercand sa surprind mimica lui Doris … unele imagini spun ceva , altele mai nimic. In general cam 3-4 imagini din 10 le aleg pentru a discuta mai apoi care este cea OK din 4.
Continui sa sustin ca prea multa perfectitudine strica, prea multa perfectitudine face sa piarda acea expresie ascunsa de regula vizibila in secunda 2, 3… .

Ador cina sau masa de pranz pe straziile vechi in iarna din Peninsula, te indeamna la boehm, relaxare, cochetarie, mister si chiar lungi momente de refelxie.

Si reamintesc : ” Fericirea este sa stii sa traiesti in fiecare zi o zi ca si cum ar fi ultima ta zi” – din gandirea populara portuguesa.

 

Reclame