Un Hocus-Pocus hipnotic in societate – testat

de danizvernariu

Dan izvernariu 08-12-2014 SELFIE Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

Dan izvernariu 08-12-2014 SELFIE
Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER

Experiment testat N ori cu K persoane insa doar cu anumiti subiecti a dat rezultat, asa ca , atentie cand ,unde, cu cine si cum!

OK, cu ani, multi ani in urma am invatat hipnoza. Nu sunt maestru dar reusesc cu succes contrariul de-a hipnotiza, ma autohipnotizez usor si cu rezultate E+ (excelente), vom vorbi in alt post despre… .
In general hipnoza functioneaza daca si numai daca este acceptata sau in conditiile in care subietii se intalnesc in acel spatiu interior (sinele) intim ,adica se plac pentru a fi mai direct vorbesc de experimentul meu.
In acest sens afirm in baza experimenteleor anterioare ca acest fapt interactioneaza cu succes doar intre legaturi de regula forte sau prin manipulare vezi medicina pentru avansatii in arta hipnozei.
Cum poti tranzmite cuiva o informatie de fata cu N persoane, asa in mod normal vorbit si fara pardon?

Sunt situatii in care trebuie sa comunicam. Azi a spune un secret vecinului de masa de vis-a-vis vine mai usor sa il suni pe mobil sau sa trimiti un text.
Si totusi, uneori verba volant , scripta manet… , telefonul atrage atentia sau este uitat pe mute…prin urmare e mai sanatos sa spui verbal pentru orice eventualitate, daca tot te mananca limba.
In Atelierul FIVEBLUEAPPLES am studiat cativa ani buni experimentand acel „tunel” al privirii directe ochi in ochi pentru cateva secunde timp in care facem abstractie totala de asistenta , cum multa incredere in noi insine si … schimbam idei fara ca nimeni sa nu inteleaga despre ce vorbim si cu atat mai mult sa priceapa ca tocmai in fata lor se petrece ceva conspirativ (si/sau) fara a putea sa se concentreze sa inteleaga altceva decat ca cei doi comunica insa „de neanteles”.

Tot ce va spun aici tine de antrenament si deosebita incredere. In aceasta situatie exista doar doua ipoteze pentru reusita deplina : ori amandoi au cunoasterea si exercitiul ori unul din cei doi stapanesc maxim acesta ca o conditie absolut necesara. In alt sens este un fiasco si ades …pot aparea probleme .
Secretul este sa fi, relaxat, sa ai incredere in tine si cu cateva secunde inainte de-a comunica te concentrezi astfel incat sa ai senzatia ca doar tu si persoana vizata se pot auzii, restul sunetelor din jur : discutii, muzica, zgomot…au disparut ca prin minune.
Cand concentrarea a ajuns la maxim fixeaza brusc ochii si doar ochii persoanei receptor si apoi „turuie” ce ai de spus. Doar ea (aceasta) va intelege ce ii spui , vecinatatiile doar aud voci insa nu percep sensul si nici despre ce este vorba.
Acest truc este in fapt o rupere a focalizarii de la discutia comuna despre un anume subiect , moment in care brusc schimbam atitudinea, destinatia si emitem verbal textul… .
Cei din jur vor auzi ca prin „ceata”, neclar, confuz si cu tendinta de-a uita imediat ca au auzit ceva.

Garantat functioneaza intre persoane prietene, intre persoane cu legaturi sentimentale chiar in faza incipienta si intre cei care se joaca de ani de zile cu aceasta.

Vocea cu care te exprimi trebuie sa fie plata, medie si sa aibe un ritm rapid intre cuvinte.
In marea majoritate oamenii uzeaza acest truc involuntar. Vezi cazuriile cele mai frecvente, discutii scurte intre maturi si copii de fata, atentie…, copii ce sunt atenti la discutie si nu cei care par absenti. Acestia din urma au o capacitate uluitoare de-a auzi selectiv.

La o proxima, ma voi gandi cum sa te initiez in arta transmiterii de mesaje virtuale…fara sa spui nimic. Este putin mai complicat de exprimat ca tutorial .

Reclame