PsCs Could Actions (sample)

de danizvernariu

Untitled-1

PsCs Sketch danIzvernariu .Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2015 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

In timp ce lucrez ma gandesc ca orice om trebuie sa aibe in spatele scenei o sustinere tare care sa compenseze cumva psihic sirul de incercari . Asta numesc eu motivatie a acelei munci.
Munca nu poate fi compensata in bani pentru ca banii nu vor acoperi complect o munca, dar desigur complecteaza cumva un necesar. Munca inseamna „a face” ce se cere si nu ce vrei si prin urmare iti place sau nu trebuie sa o faci.
Cand ai  activitate fie a grea dar care te multumeste cumva emotional, nimic nu mai conteaza o faci fara sa realizezi ce efort depui si pur si simplu te consumi dand tot fara sa simti contrar insa este un calvar ce chinuie si duce la moartea personalitatii tale.
Acum ca aceasta „munca” trebuie sa o faci pentru ca nu poti trai singur iar daca mai ai si ghinion sa nu ai parte de minimul imaterial ( ce nu costa nimic dar multumeste) esti dus pe un drum pecare unii il denumesc rapa iar altii ii spun tehnic faliment.

Uneori ma vad dand sfaturi pe care tocmai eu nu le respect .

De curand am spus cuiva in reteaua de socializare ca ” Inainte de a face trebuie sa gandesti, dar sa nu gandesti prea mult atunci cand simti si sa faci atat cat simti ” asa cumva am conchis asupra unui post recent in Facebook in care tot eu am spus: „Victoria este temporara si iluzorie ades, Gloria insa este eterna si apartine Sinelui„.
Viata noastra a tututror tine de socializare si/sau empatie daca vrei sa fi fericit in aceasta schema ce nu o poti ocoli sau sa te sustragi ei trebuie insa sa ai in vedere ca acel anturaj ce este de regula vicios si pervers , ce usor transforma totul din filosofie in istorie …sau esti bun atata timp cat facturezi.

Acesta exista si il denumesti ca „aproapele tau” care din cauza viciului nu reuseste sa echilibreze sau sa fie corect si coerent rational bilateral vorbind.
Istoria este partea dura si nemiloasa a evolutiei oricare ar fi aceasta pe cand filosofia incearca sa medieze gasind mereu scuze si cai de mijloc pe care cel mai ades nimeni nu le respecta.Invers vorbind, daca lumea ar tine cont de gandire istoria ar fi doar un simplu time line a unei povesti universale non violente.

In istorie nu exista compatimire exista doar cauza si efect cu un nou rezultat; precum nu exista revolutii fara sange. Compasiunea in istorie a fost , este si va fi doar un fel de politica atata timp cat s-a mai putut negocia ceva.

Cel mai grav nu este sa nu cunosti aceste lucruri ci sa nu ai bunul simt sa le stopezi in momentul in care deja le cunosti , iata in acest caz din urma mare gasesc cumva si eu.

Sunt si eu viciat de educatia impersonala si lipsita de vointa a „capului plecata sabia nu il taie” si care accepta o perversiune anala doar asa de amorul…crestinismului cu obrazul mereu oferit la palme. Cel mai dureros este sa constientizezi acest lucrur si sa fi atat de incalcit incat sa nu fi capabil sa te poti elibera instantaneu.

Traim o viata a scuzelor, lamentariilor si justificarilor , un fel de politica perversa in fata ratiunii pe care toti pretind ca o au insa pe care realmente putini o utilizaeaza pentru ca , observa, este mai usor sa lovesti cerand scuze mai apoi dupa decat sa rationezi si sa nu cedezi impulsului . Un fel de eliberare sau „ejaculare” a egoismului din noi.

Probabil incep sa ating varsta la care nu mai am stomac sa ingurgitez fecalele egoismului, pervesiunii si idiotului ce este instalat in scurta existenta – viata. Sunt revoltat? Imi trece.
Deasupra tuturor cel mai rau si mai rau este sa vorbesti in pustiu si post mortem sa ti se ofere „Crucea de Fier” cls. 1ª a omului de bune intentii care insa nu a avut audienta in time line-ul lui, la vremea vieti lui.

 

 

 

Anunțuri