1:33

de danizvernariu

Personal blog : https://322danizvernariu.wordpress.com/ Theme: Chao/ Portrait Psychedelic Political Poster (study) Photo by: danIzvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014 — at SKYCITY Auckland.

Personal blog :
https://322danizvernariu.wordpress.com/
Theme: Chao/ Portrait Psychedelic Political Poster (study)
Photo by: danIzvernariu 2013
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014 — at SKYCITY Auckland

„Fa tot ce doresti,rau,nimanui!”- Ar trebui sa fie unica lege a existentei noastre de vreme ce ne nastem liberi.

Important este sa faci dupa ce ai gandit , dupa cum ai planuit , planuind dupa cum simti, facand cat simti ca trebuie sa faci.
Fa tot ce vrei , totul este permis daca foloseste si construieste , aici nu exista restrictii, nu exista decat limita pe care o trasezi asa cum simti ca trebuie sa fie valabil si adevarat pentru tine.

Aici nu exista cale de mijloc pentru ca in final pentru toate platesti; pentru ce ai reusit sa faci si pentru ce nu ai facut in egala masura.

Elibereaza constiinta si urmeaza-ti spiritul. Nimeni nu stie si nu poate vorbi in numele tau despe cum si ce este mai bine pentru tine insuti.

Nimic nu este etern iar in fata disparitiei tale doar tu si numai tu traiesti experienta, din acest motiv fa ce vrei si cat poti !

Orice OM este un zeu , orice victorie este relativa doar gloria este eterna.

Gusta din toate, dizolva si coaguleaza , digera si conchide corect , doar cei care fac stiu despre ce vorbesc.

Daca Divinitatea este un fact universal atunci trebuie sa te increzi in tine si sa depasesti linia impusa intelegand ca nu ai nimic de pierdut mai mult decat dilema une-i vieti in care doar ai crezut insa nu ai probat.

Tot ce se petrece se petrece doar in capetele noastre. Omenirea este o reflexie a ceeace este si nimic mai mult.

Nu exista bine sau rau, exista momente ce convin si care nu convin iar aceste momente sunt si ele versatile de la o secunda la alta.

Viata este un purgatoriu intretinut de noi in care realizezi ca dupa proba de foc si moarte nimic nu mai este la fel . In tot Universul nu exista doua lucruri identice , dece ar exista o viata de apoi ca o continuare similara?

Orice femeie si orice barbat sunt o Stea. Lumina ei cand va ajunge sa ne fie cunoscuta noua, Steaua nu mai exista pentru ca a fost consumata. Aceasta este distanta de la inima la judecata.

Orice consuma este consumat la randul lui.

Fa ce vrei , nimeni nu reuseste sa ridice o piatra doar imaginand, nimeni nu supravietuieste ne facand nimic.

Toti fara exceptie urmam acelas destin intre doua rasarituri de Soare, fiecare insa in mod diferit, in ritm diferit, in stil diferit insa toti vom ajunge in acelas punct din care nimeni nu s-a mai intors.

Viata este acum , aici.

Dan

Personal blog : https://322danizvernariu.wordpress.com/ Theme: Chao/ Portrait Psychedelic Political Poster (study) Photo by: danIzvernariu 2013 Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2013 ʘ 6014 — at SKYCITY Auckland.

Fa tot ce vrei , rau, nimanui!

Reclame