2015 Schita/ Proiect Cantabria – landscape

de danizvernariu

Photo : Creative PsCs Model :Salma Hayek Img. Sketch  Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2015 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Photo : Creative PsCs
Model :Salma Hayek
Img. Sketch
Photoshop post prod.CS 6 by : danIzvernariu ©2015 ʘ 6015
New Zealand
M ∴ B ∴Dan Izvernariu Workshop
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Click in Img above to enlarge

Imaginea de mai sus este o schita. Aceasta schita este compusa din 6 imagini distincte: cer, pamant, apa, piatra, personaj, perspectiva… imaginile de landscape sunt imprumutate dindiverse fotografii de pe plaja Cantabria , Spania. Practic sunt un puzzle pus in armonie in Photoshop. In fapt ceeace vedeti este doar virtual,peisajul in sine astfel prezentat , nu exista in realitate.
Am lucrat mult la effectul de furtuna; initial imaginile erau probabil fotografiate pe timp de dupaamiaza /seara, am simulat vantul si cerul apasator de furtuna prin alterare de culoare si claritate.

Spuneam anterior ca Proiectul Cantabria 2015 ca fotografie va servi cuiva pentru a expune ca cv /model si sau ca imagine publica , ca persoana publica in media, iar pentru mine va fi un set de fotografie post productie de referinta in website-ul in constructie .
Pentru ce am construit o astfel de imagine?

La filmari, exista un time-line desenat cu scene, pentru a ma face inteles in raport cu subiectul ce il fotografiez, pentru a dezvalui materializat ce este in capul meu, obisnuiesc sa fac aceasta munca pentru a se face cunoscut ce doresc si cum doresc din ce am imaginat . Imi vine greu sa desenez dar pot fixa in mai putin de 2-3 ore o schita in PsCs pentru a stabili un joc teatral final apropiat ideii imaginate.

Ideia proiectului :
Doresc sa prezint natura umana in diverse stari si expresii in natura. Doresc sa surprind acele scene de dialog intre doua sau trei persoane fotografiate fara ca sa stie de la distanta astfel incat sa nu incomodez intimidand sau sa ma fac simtit ca prezenta, Un fel de paparazzi ce surprinde momentul, expresia intrun sir de imagini sugestive ce imbina elegantul simplu de pretentie cu salbaticul naturii si simplitatea ei. Un fel de NOI AICI facand abstractie de societate.

Ideia finala este o altfel de imagine, lumina si aparenta ce vreau sa o ofer ca schimbare majora sau ca reper in schimbare , clientului meu.

In paralel :


Imi mai doresc un set de fotografie gen anii 1950 ce are ca tag cuvintele : luxuos, cafenea, dialog, strada ingusta pietruita, Jaguar, probabil bijuterie , totul la high class style si foarte probabil in Lisboa Portugal vad mintal ca imagine de background pentru subiect: Cafe Nicola si stradutele din Alfama.

In fapt, iesirea din obisnuit , acel „out of box”,  poate fi si o terapie . Omul pana ce nu gusta, nu stie despre ce vorbeste si nici nu crede ca poate sa guste gandind ca „strugurii sunt prea sus” . Ei bine, viata mi-a demonstrat ca sunt N variante de-a obtine luxul, calitatea si maximul efect cu efort minim financiar dar, dar…cu mult studiu, , cu bun gust si rafinament.
Sper la o reusita .

Reclame