ANDROGINUS (3)

de danizvernariu

Post Production PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

ANDROGINUS (3) Post Production PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

“Light, Life and Love are like three glow-worms at thy feet: the whole universe of stars, the dewdrops on the grass whereon thou walkest!” -The Vision and the Voice Quotes , Aleister Crowley

„Lumina, Viata si iubirea sunt ca trei licurici la picioarele tale: întregul univers de stele,roua pe iarbă pe care vei merge!” Si atunci…de unde atata igoranta, delasare, amanare si apatie in existenta ta?!
Secretul magicului in viata consta in ” a observa” , ” a intelege” si ” a face” sa cum ai vazut. Viata iti ofera sansa, atentie (!) daca si numai daca o ofera!
– Stii care este diferenta dintre a primi o sansa si a.ti face propria sansa? Diferenta poate fi masurata aici in decenii.
Este una sa ai posibilitatea si sansa ce vine din toate posibilitatiile ce le ofera viata  si alta sa creezi singur ca aceasta sansa sa se intample, In al doilea caz este o lupta atat de grea si obositoare incat daca nu inebunesti atunci sigur cand sansa ajunge la tine prin lupta ta va fi trecut ca un fact vazut de un autist.

Lumina, Viata si Iubirea au un singur background : Cunoasterea, Puterea si Frumosul.

Atunci cand aflii toate acestea vei mai afla un singur infiorator lucru : Cunoasterea este impotriva credintei , cand ajungi sa cunosti privesti direct in abis… iar Abisul priveste catre tine! Acest lucru sa nu uiti niciodata. Acest lucru inseamna decadenta si trecerea prin Infernul Albastru.

 

 

Anunțuri