Kia ora! Experiente esoterice in 21 ani

de danizvernariu

Post Production PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

ATN & Effects -Post Production PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

  1. Kia ora is a Māori language greeting which has entered New Zealand English. It means literally „be well/healthy” and is translated as an informal „hi” at the Māori Language Commission website Kōrero Māori. It is also used as a farewell and thanking someone as well.

 

Spuneam ca sun Jungian din perspectiva filosofica. Mentin echilibrul pe cat pot intre esoteric si exoteric iar curiozitatea proprie  satisfac cercetand, ades abandonand lucruri ce refuza sa se releve.
Daca ALCHIMIA din perspectiva mea nu este altceva decat un proces ce azi este cunoscut stiintific ca fiind CHIMIE si cumva aleator un alt proces similar ce participa la acea auto-mantuire a sufletului (spus esoteric) respectiv auto echilibrarea mentala (psihicul, spus exoteric) atunci nu ramane decat sa fiu constient ca aceasta cale nu este altceva in aceasta dimensiune pentru intelegerea nostra decat un mod prin care curiozitatea constiintei gaseste sau nu rapunsuri.

Hatisuriile paduriilor butaforice din preajma Wellingtonului (i.e.) nu sunt altceva decat o imagine a propriei noastre constiinte , asa am fost inspirat inspectand curios caiile marcate pentru parcursul turistic avand in constiinta un fapt ce privea siguranta si securitatea mea : „daca ma abat de la poteca pot descoperi sau nu lucruri noi insa pot sa ma pierd fara ca nimeni sa ma mai gaseasca vreodata…” .
In acelas mod se petrece si cu Caiile Esoterice , ele au o anume prescriptie si un parcurs insa daca te aventurezi, esti pierdut. Spuneam ades , ” jocul cu psihicul” este foarte periculos pentru sanatatea mintala si ades de la o gresala totul devine irecuparabil.
Aceste paduri in New Zealand sunt atat de dese si dense incat nu se vede cerul dar au o oare care lumina suficienta pentru a urma poteca si semnul.
Asa si cu introspectia , in interiorul nostru este intuneric (inchide ochii si vei observa acest lucru, acolo esti doar tu si atat) insa mintea poate lumina prin exercitiu proiectand un film si/sau o poveste. In acesata poveste esti doar tu iar daca mai se gaseste cineva acela in stare de veghe nu stie aceasta, si atunci ma intreb de 21 de ani de practica, cum este posibil sa ne intalnim inalta dimensiune in peisaj detailat si in comun confirmat cu lux de amanunte presupunand ca dupa aceasta viata mai este ceva?

In toata experienta acumulata in cei 21 ani de practica esoterica nu am reusit decat un singur match in aceasta ideie de intalnire la punct fix egal ca imagine pentru mine ca si pentru tine insa diferit exprimat. Se prea poate ca acel „match” sa confirme totul dar nu a mai fost intalnit pana acum pentru simplu fapt ca nu am gasit o alta pereche ideala.
Raman inca in mare dilema.

Anunțuri