Mesaje in cod key , visand

de danizvernariu

Pentru cei care nu au rasfoit paginile anterioare ale blogului meu, repet ca din perspectiva experientei esoterice timp de 21 ani, una din abilitatiile mele este visul ca deja-vú presarat cu semne simbolice ce accentueaza o ideie in imagie preview a unui eveniment ades marcant intalnit in viata mea sau legat de aceasta. Bine de stiut, in 21 ani nu am reusit niciodata sa visez ceeace mi-am propus ca subiect.

Dupa o realitate absoluta C (♂) medic si F(♀) medic, cu varste pana in 58 ani , cuplu si prieteni cu noi in realitate au facut recent subiectul neasteptat al unui vis profund cu care m-am trezit astfel incat nu puteam face diferenta intre real si stare de somn.
Astfel de vise , nu putine, cu o asemenea amplitudine mereu prevestesc ceva sau anunta ceva ce deja a avut loc. Nu m-am mai gandit la cei doi de mai bine de 2 ani, traim in tari diferite.
C. un temperament absolut gentil si calm, F un temperament absolut vulcanic si revolutionar. Pe ambii ii cunoastem de cativa ani buni.

PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Vis

…/Intru in casa lor. In casa o lumina puternica alba, cumva ireal de stralucitoare contrar vilei pe care o stiam , cu atmosfera luminoasa si stil colonial temperat.
C. ma intampina in usa casei din curte. Ne imbratisam si pare trist. Tine capul in jos si nu ma priveste in ochi.
Il intreb de sotia lui F. … . Acesta imi raspunde privind in jos : „Este pe moarte”.
In acel moment arunca din mana in cosul de gunoi al curtii o fleica mare de carne rozalie .Se da la o parte si ma invita in casa.
Sentimentul meu este ca am sa gasesc o F. cumva diferita de femeia pe care am cunoscut cu ani in urma. Ma gandeam, poate boala… .
Intrand in hol din camera din stanga apare ea, o intrezaresc greu, are parul despletit iar eu ma pregatesc apropindu-ma sa o imbratisez.In acel moment asteptata cunoscuta figura apare din ceata momentului ca o figura de ceara …intreaga F. este in fapt ca un manechin de culoarea osului vechi acel galben maro. Are articulatii parca mecanice si pare facuta din doua bucati . Fata ii este colosal de desfigurata parand un cap de cadavru recent si partial putrezit.
Acest aspect nu ma sperie pentru ca starea ei este atat de lenta si calma incat spaima mea posibila la vederea noii ei infatisari practic nu apare.
O privesc doar cu compatimire./… – ma trezesc atat de bulversat incat am senzatia caam trait acest moment inrealitate.

Acest gen de vise pe care din timp in timp le am, au avut mereu un efect cat se poate de „80% match” in realitate relationat cu cele visate.
Nu imi pot , insa , explica un lucru , daca simboluriile Jungiene privind cheia simbolica a mesajului format de gandire in starea de somn sunt o rezultanta codata ce are o logica anume ignorata in starea de veghe dar revelata in somn atunci cum este posibil sa visez ceva despre care nu am cunostere insa este cat se poate de real acum sau in viitorul apropiat? Cum pot eu banui sau intui o stare despre care nu stiu nimic relationat cu cineva sau cu ceva.

Gandind la insemnatatea vislui meu
Nu gasesc in visul meu decat doua variante traduse una simbolica ce spune „regretul lui F. pentru un fapt anume” dar mai poate fi si un preview asa cum spuneam mai sus din care reiese adliteram ca F. este sau va fi in scurt timp pe drumul mortii.

As putea sa pun mana pe telefon sau sa scriu un email insa ma tem si in plus nu intentionez sa sperii pe nimeni. Astept marcand data prezentului blog/post pentru cand va fi sa aud vesti .
Fara dubii sunt convins in baza experientelor, observatiilor si studiilor facute in 21 ani cu ajutorul specialistilor psihologi, cunoscatori ai hipnozei, medici, preocupati cu aceste fenomene din cadrul grupului nostru FIVEBLUEAPPLES, ca acest vis va avea o insemnatate fara precedent.

Reclame