Cum fac cea mai pertinenta alegere practic

de danizvernariu

 

Acum 21 ani in urma invatam sa aleg si sa astept sa fiu ales. Acum 21 de ani am invatat ce este gestiunea si daca merita sau nu sa „cuceresti cetatea”. Toate acestea fac parte din principiile bazice tantrice vertical.

Dupa ani si ani de experiente am constatat ca omul propune, Universul decide; omul poate sa treaca peste decizia Universului insa in acest caz isi asuma raspuderea pentru tot ce deriva din situatie.
Nimic eSoteric aici. Totul este simplu in intelegere,logic si fara intrebari.
Relatiile sunt bazate pe principiul legii atractiei polaritatiilor ce stabileste sau nu acel „ping-pong” . Cat timp acest joc exista, exista relatie, cand jocul adoarme, adio relatie.

La fel este si cu proiectul si propunerea.
Omul lanseaza in Aenema ( aer) o ideie, o dorinta, cel mai ades acesta forteaza sa se indeplineasca stiind ca ceeace doreste este just, drept, de buna calitate. Paradoxul situatiei -spun din experienta- determina ca sortii finalitati sa nu fie ce s-a dorit sau mai rau sa fie contrar carealizare materializata.

Un citat celebru pentru mine spune asa (din memorie) ” Atunci cand un lucru te incearca incearca sa il privesti bine cercetand iar mai apoi lasa sa treaca ca si cum nimic nu a fost, Daca se va reantoarce si se va ciocni cu tine acel lucru este al tau, daca nu…nu.” Propunere Indecenta filmul/ secventa finala.

Atata timp cat exista teorie si practica va exista acest model in a alege, alegi si astepti sa fi ales.

Cele mai certe ganduri ce presupun cauza si efect sunt acelea pe care le lansezi pe scurt si se intorc in replica detailat in mod firesc si natural. Aici sunt cele mai autentice conspiratii , in acest punct in care incognito explodeaza acea comunicare ce pune lapunct o situatie sa spunem.
Nici aici nimic eSoteric , ganduriile pot intra in armonie sau nu; ganduriile mai inseala pentru ca noi suntem aceia care ne lasam pacaliti sau amagiti.

Este una ce vezi tu si alta cum este primit. Este un rezultat pentru „a insista” si alt rezultat pentru ” a astepta sa fie” cum ai gadit. In primul caz pot avea surprize in al doilea mai rar.
Una este sa exprimi si alta sa fi inteles in ceeace exprimi.

In cercurile occulte exista un obicei ce priveste „adeptii” in asteptare. Acestia sunt lamuriti sa renunte , daca se intampla , au plecat de la poarta, daca insista, raman. Aici este ,iata, o alta situatie contrara a ceeace spun mai sus …dar, niciodata un maestru nu va invita un profan si nu il va cauta.

Cum am spune in final, noi alegem pentru ca dorim, putem insista sau putem sa lasam sa curga de la sine .In al doilea caz garantat nu te inseli in dorinta.

Reclame