Noul website : dan izvernariu.co.nz cateva detalii

de danizvernariu

PROMO  Post Production PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

PROMO
Post Production
PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Hello dragi abonati ai blogului meu!
Dupa foarte mult timp am decis , in final si eu ca un website „own domain” cu adresa http://www.danizvernariu.co.nz (azi in constructie) nu strica daca tot am epuizat spatiul alocat al prezentului blog.
Ce aduc nou?
In primul rand o noua imagine personalizata, un website organizat simplu si minimalist usor accesibil dedicat cititoriilor mei abonati si superbei clientele , parte non comercial, parte comercial .
Formatul website este HTML 5 vizibil pentru android, tableta si PC.
Ce cuprind paginile mele?

Mapa website este configurata astfel:
1. Pagina Logo cu intrare publica in website
2. Profil – cateva informatii bazice privind activitatea mea, cine sunt si cum ma poti contacta web (Facebook), Email, Skype via website plug in
3.Gallery public : foto lucrari, teme, discutii (DREAMING Serv. partial public)
4. Blog :☤ 322 The Storyteller -continuarea prezentului blog- in care impart experiente si opinii, pun in discutie dileme si filosofii apartinand vietii, in care discut despre cum ar fi mai bine ca fapt de referinta pentru voi si „nimic batut in cuie”.
4.1 Video blog : Imi incep o serie de oratorii si reflexii inregistrate „home made” ca un notes audio/video HQ considerand ca adevarata sugestie vine prin expresie vizuala si auditiva asa cum in oratoria antica functiona invatatura, nimic scris, totul verbal. Oamenii azi nu mai au timp sa citeasca sau daca o fac o fac in diagonala pierzand esenta si/sau sensul ideii prezentate.
5. Pagina PRIVATE LABEL : apartine in exclusivitate clientelei mele. Accesul la aceasta pagina se face doar cu permis via email , nu este publica si nu au acces decat clientii la propriile imagini si lucrari (sesiuni complecte). Restrictionat „public” aceasta pagina avantajeaza clientii cu faptul ca functioneaza ca o banca de date (download) atunci cand tocmai ai pierdut imaginile comandate din banca ta de date.
Dece DREAMING PRIVATE LABEL (eticheta privata) ?

Raspunsul este unul singur, protectia clientului 100% si discretia mea absoluta privind: nume, imagini, teme, contracte, plati, etc.Aceasta pagina este vizibila doar pentru cei care au o cheie de acces.

Cum poti comanda online?

Prin Email sau interview Skype(*).

Care este tariful unei sesiuni foto include post productia si sau doar post productie dupa orginale ?

Practic tarife in NZ$ si/sau Euro / ora. Tarifele nu sunt negociabile daca nu faci parte din sistemul de recomandari prin care lucrez.

Este bine de stiut ca aceste tarife sunt calculate la preturiile New Zealand si sau Europa Occidentala iar platiile sunt facute via Pay Pal .
Oferta prealabila inainte de lucrare va fi alterata daca exista alte doleante ale clientului.

Care este regula de la care nu se fac abateri in acest brand?

(*)Interview-ul SKYPE este obligatoriu inainte de-a lansa comanda.

Nu se admit comenzi minorilor precum nu lucram pentru pagini, imagini individuale sau comunitare ce privesc: pornografia sau alte teme ce contravin legilor .

Unde se executa sesiuni foto in afara New Zealand?

España:
Pentru lucrari serioase , sesiuni complecte include post productia ce depasesc suma minima de 1200 euro , asiguram cazare gratuita in regim hotelier in spatiu ultramodern si o scurta vacanta in España.

Romania & alte tari E.C. :
Deplasarea noastra la client nu include cheltuieli transport .

Mai multe informatii :

☤ 322 The Storyteller – Dan Izvernariu Art Photography & Post Production New Zealand , un website liberal, in care incercam sa lamurim ideia de liberalism, eliberare si o viata mai frumoasa …prin imagini, prin cuvinte, prin filosofii si intrebari vis-a vis de ceeace am trait ca o concluzie ce poate fi o sugestie, o opinie si nimic mai mult, servind poate cuiva ca orientare.

„FA TOT CE DORESTI, RAU, NIMANUI!” Aleister Crowley 
Aceasta ar trebui sa fie unica lege liberala si rationala in Sec XXI

M ∴ B ∴danIzvernariu
2015(☉6015)

Pics & Videos Used  tags:
Portrait, Events, Private Photo Session, Post Production, Illustration, Photoshop tutorial, various works sample

Blog post:
Alchemy, Philosophy ( Jungian adept), True Stories, Notes, Masonic exo-esoteric

 

 

 

Anunțuri