Daca ai sansa sa faci, dece nu faci?

de danizvernariu

 PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress  https://322danizvernariu.wordpress.com/


PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand
This picture belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Photoshopul pentru mine este un fel de alchimie pentru ca prin acesta transformam iluzia vietii in iluzie controlata. Asa vreau , asa prezint.
Photoshopul functioneaza precum o transformare alchimica. Are o baza de plecare (original) si o infinita varianta mereu exprimata altfel din perspectiva ideii finale si a mesajului ce o tranzmite aceasta.
In paralel, in timp ce lucrez ma gandesc filosofand in sinea mea despre una, despre alta… .

stormy_by_jlior-d8arokc

stormy_by_jlior

Zilele acestea am postat in reteaua sociala Facebook (link page profile) o succesiune de idei ce arata ca lipsa de personalitate, educatie si cultura aduce nefericirea, insingurarea si mai rau acel sentiment de frustrare ce se reflecta ades in comportament refractar si confuz.

Este imposibil ca cineva sa nu fie impresionat de ceva, de altcineva si atunci ce este de facut odata cu aceasta ideie ce macina? Observa, primesti pe tava insa nu intinzi mana sa iei desi doresti si chiar ai pofta . Pur si simplu ti se ofera insa nu iei sau nu faci nimic ca sa iti satisfaci visul. Vei da vina pe soarta?
In alchimie in unele filosofii intalnim ideia de oferit=dedicat intelegand : tot ce iti este oferit este cu un scop si iti este adresat special tie, prin urmare nu ve-i crede ca este intamplator.
Scopul ofertei este un prim pas (catre o propunere de dragoste, afacere, intelegere…oricare ar fi) , acest prim pas deschide portalul catre visul tau , daca nu intri sau nu raspunzi cu personalitate este mai rau decat daca asteptarea ta a fost una iar realul a fost total opus. Este mai rau pentru ca ajungi sa traiesti cu dilema ce macina ca nu ai aflat gustul si ai mai pierdut si ocazia.
Acest fapt ce tine de suflet si constiinta este adaugat altor si altor neajunsuri ce se transforma in frustrari care se vor transforma in crize existentiale si care duc la „moartea” individului cu un spirit si un suflet tanar.

Viata este o continua transformare a Sinelui. Din acest motiv si din faptul ca perfectionarea si cunoasterea sunt permanente provocari indiferent de varsta, ocupatie, sex , tendintele sunt catre a asuma riscul incercarii si a proceda la „a face” realmente pentru a satisface un gand, dorinta, vis, dece nu…obsesie.
Tentativele si actul pasiv nu este nici satisfacator si nici premiat ci din contra este frustrant si pierdut .

Cred ca la marea majoritate a oamenilor ar trebui sa se schimbe in primul rand mentalismul pentru ca tendinta este catre „regal” insa vointa de-a obtine aceasta este catre „vasal” .
Luat chiar religios ceeace spun are sens contextual, cel care va cere paine nu va primi pietre prin urmare celui care ii este sete i se va oferi apa, iar acesta cu siguranta va bea pe saturate si nu va sta privind absent la pocal …pentru ca instinctual nu are sens.

Oamenii se mai lovesc si de educatie ingusta, rigida in care au invatat sa fie ingraditi de reguli si plafonati de acestea precum vitele ce merg la abator. Ei stiu ca sunt nefericiti din aceasta cauza, pentru ca simt frustrarea insa nu vor face nimic pentru a se descatusa de aceasta plaga iata paradoxul ce aduce dilema si frustrarea in contra timp cu viata si sansele ce…trec.

FA CE VREI, RAU INSA, NIMANUI! Poti intelege cata responsabilitate si activ este in aceasta fraza ?

Reclame