Simple corectii in Ps -Post Production (lumina/culoare/ton/corectie culori piele)

de danizvernariu

Fairy  Sample, original Pics

Fairy
Sample, original Pics

Avem nevoie de Intuneric si Lumina in cantitati egale si blande, pentru a putea percepe cel putin o realitate. Acum pentru a o intelege este nevoie de mult mai mult!

Mereu va spun, LUMINA este cel mai important lucru ce te poate construi ca imagine sau pur si simplu dezavantaja …
Avem nevoie de lumina pentru a percepe. Ochiul percepe … odata, cineva a afirmat intro adunare religioasa ca daca ochiul este defect , nu poate percepe si atunci, adevarul nu poate fi intrezarit in realitate.
Aceasta afirmatie m-a pus imediat pe ganduri. Ochi, lumina, perceptie…
Ceeace religiosii la modul general si in special, cei care sunt absolut dogmatici si dependenti de religie in viata nu reusesc sa vada ca „adevar” este un fapt simplu , ei percep pentru ca ” am fost orb, acum pot sa vad” insa pur si simplu nu inteleg ceeace vad si cu atat mai mult nu stiu ce trebuie sa faca cu ceaece vad.

Este una sa vezi realitatea si alta sa o cuprinzi in intelegere . Prin urmare, fapt demontat,nu ochiul este motivul (senzorul) ce contureaza o realitate ci tocmai modulul gandirii, constiinta si limita pentru simplu fapt ca daca cele percepute de senzor (ochi) nu pot fi procesate in minte, este ca si cum ai fi „un orb cu ochii larg deschisi”. La aceasta categorie eticheta este fie „omul limitat” fie „omul prost” dupa caz , dupa ceeace face, iata astfel judecat.
Cand Lumina lipseste, experienta noastra tine de lumea perceptiei senzoriale tactile, olfactile, auditive, gustativ… in aceasta lume exista si subiectivisme chiar daca imaginea lipseste pentru ca totul tine de banca de date data de experienta anterioara cu rezultatul ei. Iata sa spunem, un orb se va feri de textura hainelor de postav pentru ca aceasta ii poate sugera in experienta urata anterioara (i.e. !) ca o astfel de persoana il poate aresta, schingiui s.a.m.d. .Ceeace nu vede insa, este ca acest material ca textura poate fi si o simpla imbracaminte de mult bun gust a unei persoane de un mare caracter si un rafinat stil ce nu poate include in ecuatia aceasta: violenta, molestarea s.a.m.d. .Aceasta reactie a exemplului alaturat mai poate fi si contrara si prin urmare, orbul va cadea victima unei increderi experimentate anterior insa care ii poate fi fatala doar din pricina ca nu vede iar daca ar vedea nu ar intelege pericolul.

PsCs - screen : work in progress PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress — at Puerta del Sol Madrid.

PsCs – screen : work in progress
PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress — at Puerta del Sol Madrid.

Cand este multa, mult prea multa lumina, avem orbire. Iata, orbi sunt si in Intuneric si in Lumina pentru ca acestia traiesc realmente in mediu extrem, fie in prezenta exagerata a luminii , fie in lipsa ei.

Ca simbol recunoscut oriunde in lume, Lumina tine de constiinta iar Intunericul de inspiratie, pe cat prima tine de ratiune si al doilea de acel mistic al inconstientului, spatiu despre care nu stiim mai nimic nici azi.
Observa acum cum mistic cerem Iluminarea, iata o primesti (sic!) asa hocus-pocus, si pe urma? Ce faci cu aceasta? La ce foloseste?…sau mai rau, la cui ii este incredintata si in ce scop o va folosi?!

Lumina in care te prezinti este exact ceeace esti asa cum noi,cei care avem posibilitatea sa observam vizual te putem recunoaste ca a fi sau nu ; un examen ce tine de lantul nesfarsit al limitariilor a acelora care se prezinta si a acelora care judeca…iata acea „piramida” de valori autoconstruita de catre noi insine cu sau fara voia noastra.

 

 

Final job done! PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress — at Puerta del Sol Madrid.

Final job done!
PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress — at Puerta del Sol Madrid.

 

Reclame