Autenticul nu are stralucire orbitoare

de danizvernariu

 

ATN (Sample) Post Production PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

ATN (Sample) Post Production
PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Eleganta in opinia mea este pura armonie de texturi, culoare, dimensiuni si proportii astfel incat toate acestea sa „cada” bine cu ceeace natura te-a inzestrat.
Cred ca azi nu mai exista o moda anume ci un real cocktail de stiluri. Acest „fluid” este atat de frecat si agitat in fel si chip incat pana si o imbracaminte absolut clasica si fara cusur a ajuns sa straluceasca daca este corect aplicata.Aplicatia este una singura: momentul la care o faci si cum arata aceasta in raport cu tine insuti.

Totul porneste de la a te cunoaste asa cum esti si cat mai corect evaluat. Se spune ca in fapt,inca din perioada formarii in adolescenta fiecare din noi alegem si jucam rolul unui personaj ce ne-a impresionat cumva. Fie mama, tata-l sau artistul preferat , adaptam si prelucram imitand caractere … .
De cele mai multe ori, insa, alegem varianta ce-a mai socanta doar pentru a brava sau pentru a acoperi o frustrare. Problemele mari de aici incep, din momentul in care nu avem puterea sa invingem personajul secund ce traieste in noi si arata precum Gollum … .

 

PsCs process PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

PsCs process
PsCs by Dan Izvernariu 2015 New Zealand This pictures belongs to ☤322 THE STORYTELLER WordPress

Cred ca Brancusi ( a spus?) „…sa sti sa gonesti idiotul din tine”- iata in aceasta ideie se ascunde si auto-eliberarea si auto-matuirea cu insanatosirea Sinelui.

Am constatat ca advarata lume fina nu este vizibila nici din categoria oamenilor cu bani si nici din nisa marii majoritati. Ca aceasta categorie nu straluceste prin nimic altceva decat personalitate ; ca sunt imbracati ultima moda sau ca sunt de un clasic auster , ceeace primeaza la acesti oameni este modul cum isi fac aparitia, cum se exprima, cum se manifesta sau presteaza public sau in privat.

Aceasta lume a „finului” iti cere o atentie sporita. Nu ai sa vezi marca produsului ce il poarta ci ai sa vezi „ca ceva este deosebit, dar nu stiu ce anume…” . Atunci cand observi ca finisajul si designul are ceva aparte si ca „marca” e abia vizibila. Este ca si cum in mod natural spui : „eu sunt asa si nu am nevoie de confirmare „- aceasta o numesc eu personalitate fina.
 

Original picture by Inez

Original picture by Inez

Multi confunda acest lucru cu acea personalitate iti place sau nu eu fac ce vreau; nu despre aceasta vorbesc ci despre eu sunt asa cum sunt in baza unor norme comun recunoascute.

Adevarata lume fina… nu alearga, nu vorbeste tare, nu expune titluri, nu vorbeste despre lucruri ce nu cunoaste precum nu se plange.

Incearca sa probezi aceste idei in comportament o lunga perioada de timp. Asa o sa constati ca esti tot mai singur dar mai lipsit de vulgar, de proasta maniera si prestatie comportamentala si cumva scutit de vulgarul ce doar inseala dar nu ofera nimic.
Iata una din erori atunci cand alegem si ajungem nefericiti.

 

Reclame