Ordinea in Haos /Noua Ordine Mondiala si Micro-chip

de danizvernariu

Dreptul la privacitate priveste viata ta personala intima dar viata ta sociala relationata cu terti sau publica trebuie monitorizata pentru ca altminteri fiecare isi poate face de cap in dauna tertilor sau a naturii.
Noi toti avem nevoie de legi si regularizari pentru a ne orienta si pentru a obliga la respect pe acei minoritari % ai societatii umane sa respecte ceeace tocmai noi insine am hotarat ca trebuie sa fie si sa functioneze.

Pentru a justifica opinia mea privind subiectul foarte discutat pe Net despre „N.W.O.” pro sau contra, am sa plec de la un punct ce priveste ca o definitie specifica a umanului , modul de existenta individuala si sociala ce de milenii de la trib la mega metropola functioneaza si azi ca un principiu ce nu poate fi alterat datoritapropriului nostru mentalism.
Imaginea totalitara a umanitatii privita din afara si din time line-ul istoric demonstreaza ca NOI suntem asa cum suntem pentru ca suntem ceeace suntem.

HAOS
Haosul , cuvant contextual in titlu, inseamna DIVERSITATE si NU ANARHIE. Diferenta este ca diversitatea in acest caz inseamna diferenta acceptata si tolerata in vreme ce haosul ca anarhie determina existenta fara reguli sau o viata fara garantii de supravietuire.

ORDINEA IN HAOS nu inseamna DICTATURA ci impunerea unor reguli tocmai de noi stabilite , acceptate si cerut ca respectate prin votliber consimtit. Odata ce am aprobat ca cineva sa conduca si sa gestioneze inseamna ca am numit un administrator de sistem care va pune in ordine si va gestiona sitemul astfel incat evenimentele sa ocoleasca pe cat posibil raul , dar sa continuie progresul si bunastarea tuturor. Ordinea in acest caz se refera la Constitutia pe care o votam si o sustinem, o ordine ce presupune acordul tuturor statelor la un numitor comun privind conduita morala, etica, normele civice s.a.m.d. este necesara pentru ca, observa intreaga Lume azi comunica, viziteaza, lucreaza si tot mai mult constientizeaza ca Pamantul apartine tuturor si numai unora mai puternici sau mai speculativi.

NOUA ORDINE MONDIALA ( N.W.O.) astfel descrisa mai sus este un vis/conspiratie de cateva milenii, vis ce a fost pus in aplicare „piatra cu piatra” in time line-ul istoriei omenirii, un vis ce ar fi fost de mult timp executat (materializat) daca nu ar fi existat acel „rau” adus tuturor prin mecanismele politice si religioase ce au generat razboaie, lagare de exterminare, crime abobinabile, migratii etc. Dece aceste mecanisme au generat aceste conflicte nefaste? Raspunsul este doar unul singur. MENTALISMUL prin care puterea a degenerat ca urmare a crezului ca „Puterea apartine celui mai tare” un fapt animalic ce nu are corespodenta cu ratiunea si cu evolutia umanului , speciei noastre in special.
Toti fara exceptie si indiferent de sex, varsta, religie, culoare a pielii, cetatenie avem nevoie de legi valabile pentru toti si egale pentru toti. 

Acesti visatori ce azi sunt denumiti ca Illuminati si asociati cu Illuminismul (vezi Istoria Romaniei ca exemplu despre Iluminism) sunt considerati minti Luceferiene (in sens rau) dar mai precis cine sunt acestia dincolo de „magia occultismului” ce apartine inconstientului si nu constientului rational? Raspunsul este simplu : oameni ce s-au trezit si au constientizat ca viata noastra depinde de noi , asa cum o facem sa fie si ca nu merita tratia prost si animalic. Iata ultima era a Intunericului civilizatiei a fost Ev-Mediul in care traid doar religios si la umbra dogmelor omenirea a regresat sub cunoasterea antica, un fel de ADORMIRE sau metaforic spus ” Frumoasa din padurea adormita” citeste povestea pentru a intelege sensul dat aici.
In lupta cu Intunericul a castigat stiinta pentru ca a ceasta a reusit sa materializeze dorinte, vise, necazuri, a facut fata mortii… nimic PROMIS ca in religie ci totul OFERIT , iata: medicina, farmacia, calitatea vietii, cresterea varstei de viata, infrangerea bolilor, descoperiri si revelatii, … toate acestea descoperite de „nebuni” visatori ce s-au sacrificat pe ruguri doar ca sa dezminta (i.e.) ca „Pamantul nu este plat” si atunci cand, azi, tu deja ai mura in gura aceastea toate si pe care nu le renegi de vreme ce o Aspirina face garantat efectul la o nevralgie neplacuta contra ideii de „apa sfintita” ce doar spala dar nimic mai mult , mai spui ca „diabolicii vor puterea”?

Cine se teme de o ordine egala pentru Pamanteni?

Sunt o persoana deschisa sa ofer si sa primesc. Sunt o persoana deschisa sa accept gandind si trecand prin mine ideia , sunt persoana deschisa sa inteleg si sa negociez cu mine, cu viata, cu terti si chiar cu vicisitudinile ce ma surprind negativ. Sunt capabil sa inteleg iar cand simt ca nu pot percepe ma lupt cu mine incercand sa „gonesc idiotul din mine” (Brancusi – un alt illuminat).
Adevar, ma tem de prostie si indoctrinare, de obtuz si de violenta sau de trecerea frontierei ratiunii in irational. Dece? Eu vreau sa traiesc, sa traiesc multumitor macar visand la „imposibil” la depasirea pragului psihologic pe care il constientizez ca intr-o zi toate acestea nu vor mai fi . Prelungind viata poate voi gasi un raspuns.
Pentru ce mi-as pierde timp util din viata mea lupatand inutil cu prostia? Cu aversiunea pentru stiinta, arta de la care am primit REAL: placere, vindecare, sansa… .
Nu am raspuns pentru intrebarea mea din subtitlu insa raspund intreband retoric: ” Cine se teme ca nu vor mai exista paduchii societatii ce prolifereaza minciuna, impracticul, aroganta si discordia?”

Despre GPS si Micro-chip implantat.

Locatia mea va fi eterna pe Pamant. Nu cred ca voi ajunge sa mor sau sa fiu ingropat pe Luna.
In locatia mea eterna nu am nimic de ascuns dar imi doresc sa pot fi identificat mereu , oricand pentru ca , iata… exemple: unde sunt acele milioane de persoane disparute de la copii la maturi, acele persoane dragi ce puteau fi salvate daca s-ar fi stiut locatia exacta? Unde sunt si cine sunt acei teroristi ce au omorat si au semanat teroare pe pamant, pe ape in aer? Cine sunt „acei” care au asaltat Banca si au omorat sotul/sotia, iubitul (-ta) , aproapele tau ce tocami a plecat de dimineata la „o zi obisnuita”? Te intreb, unde sunt cei rapiti , azi, de maniaci, unde ii ascund, unde i-au ingropat? Unde sunt pasagerii avioanelor disparute? Unde sunt eroii trimisi la lupta ce nu s-au mai intors niciodata?

GUVERNUL oricum te controleaza. Ai votat aceasta ideie constitutional , ai ceva de ascuns? Ai de gand sa asaltei banci? Ai de gand sa violezi, sa omori, sa faci teroare? Nu cred iar daca da, ai motive serioase sa te opui controlului.
GUVERNUL te sclavizeaza? Ce te costa sa il schibi? Exista aici o problema ce tine de mentalism ca in revolutii de strada, „greu ne hotaram cine este dispusi sa riste sa moara primul” , si atunci? Nu cumva politica pe care o faci singur cu tine plecand capul si acceptand umilirea da avant raului ce sta intre noi?

Un exemplu recent intamplat mi-a demonstrat ca utilizarea tehnologiei in mod corect poate solutiona situatii de moment cu sfarsit bun sau in context rau cu solutionare prin ajutor .
Toata tehnologia ce o uzez are activata „locatia” mea de la computere, telefon mobil, GPS, la ce imi foloseste aceasta? Simplu vreau sa se stie unde sunt sau unde am fost ultima oara pentru a putea fi reperat in cazuri speciale incare pur si simplu pot disparea.
Am sunat cu o luna in urma la 112 (España) pentru un caz ma depasea citirea coordonatelor pe TomTom GPS ca sa ofer coordonatele in care ma aflu pentru a cere ajutor. Nu aveam nici repere de Km pe autostrada in locul in care eram si nu puteam sa parasesc locul prin context.
Am sunat de pe mobil la 112 si ei in cateva secunde au confirmat locatia mea . Caz rezolvat la timp si fara alte pagube.

In final, daca esti cetatean adevarat, nu ai nimic de ascuns penal, infractional, nu vad pentru ce nu ai detine propriul tau reper pe acest Pamant , in aceasta viata in care, repet, merita sa fi civilizat si sa participi cumva la progresul societatii pentru o viata de calitate.

Reclame