Despre mine

Am deschis aceste pagini in L. Romana, L. Engleza, Spaniola si Portuguesa pentru a posta fotografia mea si nebunia mea din perspectiva a ceeace am trait aevea in viata. In acest blog nimic nu este fictiune ci foarte multa metafora transpusa dupa realitate pentru a fi mai usor a transpune momentele traite de mine in conexiune cu ceeace voi traiti sau a-ti trait.

De la PUNK (1984) la Dr. Carl Gustav Jung si Zeitgeist Moviment …

Pentru a avea o imagine mai clara asupra a ce si cum sunt ar trebui sa cititi de la primul blog post; astfel va fi observat ca o intreaga poveste „se leaga” si nimic nu este postat din intamplare, la intamplare si fara conexiune.

Toate imaginile prezentate imi apartin unele simple altele complexe , unele doar pentru cunoscatorii esoterismului , altele pentru cei cu obsesia photoshopului a surrealismului si a teoriilor si analizelor ce le insotesc din perpectiva freudiana sau jungiana .

Ma situez undeva la mediana dintre limitele occultismului si ale stiintei (eso- exoteric) lasand pentru fiecare loc de proprie opinie sau impresie. Adevarul este intre noi despre totalitate si ceeace suntem.

Viata nu poate fi o intamplare atata timp cat exista notiunea de progres si transformare.

Am inceput acest blog la 45 ani… mijlocul vietii, moment foarte greu si dureros in care trecutul refuza sa capituleze, prezentul macina si chinuie iar viitorul face presiuni pentru noi descoperiri.

In principiu nu doresc sa lamuresc nimic ci cumva doresc sa pun in stare de confuzie, sa ridic intrebari si sa tin mintea treaza … tot ce a fost ieri adevar azi a devenit neadevar si tot ce va fi maine va fi total diferit.

Exista destin, exista principii si exista proprie autolimitare.

m.:b.:Dan.:Izvernariu.: AUCKLAND New ZEaland

forty & 5

m.:b.: & n.m.a. of fiveblueapples memphis

dan izvernariu 6013 springtime auckland new zealand

INTRE DOI STALPI si TREI COLOANE

INTRO BLOG:

Am petrecut 20 de ani cercetand, cautand, rascolind si colindand Infernul lui Dante.

Uneori ma intreb daca a fost necesar acest efort doar ca sa cunosc putinul cat l-am aflat; ma intreb daca a fost util sa ma caznesc in propria-mi transmutatie; daca a fost bine sa doresc sa gust din “cupa amara” a adevarului si sa-mi infrunt umbra.
Oricare ar fi raspunsul, important este ca am trecut aceste porti plecand “din mine” si intalnindu-ma cu mine in Infernul Albastru. Ce paradox!

Nu sunt in posesia Inelului insa am invatat ceva chiar in Mijlocul-Mijlocului-Pamantului (Aotearoa)  despre aplicatia Infernului, despre cum arata si se manifesta raul , cine este acesta si cum il poti deduce dintre “ingerasii albi” ce zboara de colo-colo prin destinele oamenilor. Unii spun: “Infernul este plin de bune intentii” , eu as adauga “ si de idioti” absolut culpabili.

Pentru cei care mi-au fost aproape, ma inclin in fata lor, oameni frumosi si umani!
La 45 nu mai pot crede ca nu omul este acela care pune in joc binele si raul si ca demoni sau arhangheli vin ne spun cum ar fi mai bine. La 45 am vazut ca prostia si incultura este usa deschisa  diabolicului , ca aceasta este un adevarat virus ce determina infloirea inflatiei intelectuale si inconstienta ce este mai rea decat nebunia.Pentru toti acestia un sincer si viitor , am spus FIE : FUCK YOU!

BannerDAn45

Ce cred dupa douazeci de ani de drumetie in Legenda Personala despre viata?

Viata exista atunci cand ai ratiunea treaza, cand nu, nu stii ca existi si pe masura ce realizezi tot mai mult ca existi  esti tot mai sufocat de “timp” contra proiectelor tale.

Adevarat este, odata initiat observi existenta ta materiala (fizica) apoi, mai apoi realizezi ca in spatele ochiilor se ascunde “ceva” pentru ca ulterior sa constientizenzi ca nimic mai important decat entitatea ce sta in spatele ochiilor , nu exista si ca totul este o iluzie…atat cat accepti, imaginezi sau visezi.
Asa se face ca , azi, te privesc o singura data cand incerci sa te exrsezi  vorbindu-mi, apoi te ascult privind in pamant pentru a simti pana si vibratia cuvintelor tale. Un singur lucru nu am avut capacitatea sa-l pot invata pana acum… sa disimulez scarba, dezamagirea si penibilul ce nu de putine ori imi este dat sa-l audiez.

Iluminarea este un lucru dureros. Experimenteaza practic si nu filosofic. Stai in Intuneric absolut o perioada buna de timp apoi iesi la lumina zilei. Sunt sigur ca te va apuca nebunia  dureriilor. Cu Iluminarea esoterica este la fel. Pur si simplu incepi sa vezi… si aceasta doare pentru ca REALITATEA nu este nici placuta si nici rozalie.

Imi privesc raniile acum inchise ce nu sunt imaginare ci aevea exista… in Intuneric un “Sarpe veninos” m-a muscat ce piciorul drept, “Thor” m-a lovit la tampla stanga. Sunt absolut vizibile chiar si pentru cei care nu cunosc provenienta lor ; asa explic si teama multora  chiar din tagma , nu multi au aceste semne chiar daca am facut acelas drum. Fratilor, aceasta nu este o metafora , stiti bine!

As putea sa strivesc oricand capul sarpelui, pentru a spune: AJUNGE! Am spus , FIE!.

Acum, insa, e tarziu si e pacat de atata drum, osteneala si lupte date pentru a nu defintiva aceasta Lucrare.

Tocmai am iesit din Infernul Albastru pe usa din “dreapta” , astept acum cuminte sa vad… la ce a folosit, la ce zideste si cum imi serveste experienta acestu-i lung drum cu spada in mana de la Intuneric la Lumina. De la Vest la Est catre Marele Orient.

m.:b.:Dan.: Izvernariu.:

New Zealand 2013 (6013).

 

Reclame