Info page page members area

This text are in Romanian language

 

Hello,

 

Unii dintre vizitatorii websiteului blog  “The Storyteller #322 Dan Izvernariu” intampina probleme privind accesul limitat la unele postari.

Indiferent de optiune: ai subscris sau nu la acest blog fara parola de acess la unele postari primita via email sau text in Facebook , accesul este limitat.

Aceste blog posturi nu contin nimic secret! Aceasta optiune este doar o forma de protectie a minorilor si discretia aratata unor clienti ai atelierului meu.

Am limitat accesul la unele postari in mod intentionat avand in vedere doua criterii , fie Parental Advisory sau protectia minorilor fie din perspectiva Copyright .
Wordpress nu a pus la dispozitie momentan un mod prin care accesul se face conditionat de varsta +18 ani si din acest motiv am limitat unele postari care prin text sau imagini contravin ideii de free access .

In al doilea rand, unele lucrari executate pentru unii client nu au dreptul de postare publica dar fac obiectul de referinta al colectiilor mele. Din acest motiv considera ca accesul in pagina restrictionata este un mod discret si nu secret in atelierul meu.

Cum poti obtine accesul?

ORICINE poate primi aceasta parola daca solicita in privat aceasta. 

Este simplu ai doua modalitati:

1.

Acceseaza acest link (click in) FACEBOOK si te va redirectiona direct care profilul meu din Facebook. La rubrica mesaje private trimite.mi mesaj si vei primi in schimb parola de acces.

2.

In pagina de contact din website blog in partea de sus ai in menu : “Dan Izvernariu Post production Workshop” sau click in acest titlu aici pentru a fi redirectionat in pagina separata. Aici ai posibilitatea ca sa imi trimiti email solicitarea ta pentru acces via blog / email privat.

sau scrie direct complectand formularul de mai jos:

Modul de utilizare:

Parola primita via Facebook text sau via Email text este bine sa fie salvata in browserul tau si in doc separat in arhiva ta in PC . Toate posturiile trecute si viitoare vor fi cu aceasta parola de acces pentru cazul postariilor +18 ani Advisory Parental .

Utilizeaza copy/paste.

Daca pagina nu se deschide atunci verifica daca ai copiat corect. Daca problema continua: curata cookies , inchide browser si redeschide, repeta copy/paste si click in tasta “Trimite” . Daca nici acum pagina nu se deschide atunci “Refresh Page” .

English: Parental Advisory label

English: Parental Advisory label (Photo credit: Wikipedia)

Reclame